hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    11-12 Kasım günlük burç yorumları

    11-12 Kasım günlük burç yorumları
    expand

    11-12 Kasım günlük burç yorumları bu tarihte sizleri nelerin beklediğini dair ipuçları veriyor. Günlük burç yorumları ile taviyeler alabilir, aşktan işe kadar her konuda kısa bir değerlendirme okuyabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Koç Burcu (21 Mart - 20 Nisan)

    Yaptığınız işlerdeki çekingenliğiniz başarınızı olumsuz etkileyebilir. Hemen her konuda üzerinize çöken olumsuz havayı dağıtmayı, en azından kontrol altına almayı deneyin. Alacağınız tedbirler gününüzün güzel geçmesine yardımcı olacaktır.

    Boğa Burcu (21 Nisan - 20 Mayıs)

    Etrafınızda bulundurduğunuz insanlara karşı daha dikkatli olmanız gerekiyor. Sürekli başkalarının ardını toplamak size ekstra yük veriyor. Siz işinizi iyi yapsanız da olumsuz yorumlar elbette olacaktır; bunlara takılıp başarınıza gölge düşürmeyin.

    İkizler Burcu (21 Mayıs - 20 Haziran)

    Bugün alacağınız kararlarda dikkatli olun. Bu durumlarda fazlaca kararsızlık yaşayabilirsiniz. Kendi başınıza karar vermekte zorlanmanız halinde yakın dostlarınızdan ya da eşinizden fikir alabilir, bunları göz önünde bulundurarak kararlar verebilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yengeç Burcu (21 Haziran - 22 Temmuz)

    Aşk hayatınızda bugün hareketlilik olabilir. Karşınıza birden çok kez yeni bir ilişki için fırsat çıkabilir ancak geçmişe takılıp kalmanız başlayacak güzel bir ilişkinin önüne geçecektir. Eğer makul davranır ve artık geleceğe bakmaya başlarsanız güzel bir ilişkiye yelken açacaksınız.

    Aslan Burcu (23 Temmuz - 23 Ağustos)

    Maddi konularda her şey sizin düşündüğünüz gibi gelişmeyebilir. Bu herkesin başına geliyor ve bunu kendinize dert etmenize gerek yok. Gelecek günlerde ev ekonominizde alacağınız tedbirler hızlıca toparlanmanızı sağlayacaktır.

    Başak Burcu (24 Ağustos - 23 Eylül)

    Bugün Başak'lar için harekete geçme zamanı. Elinize geçen tatil fırsatlarını görmezden gelmeyin, ertelemeyin. Evet; havalar artık soğudu ancak bu mevsimde de yapabileceğiniz pek çok şey var. Uzun zamandır sadece işinize odaklanmanız bunları görmenize engel olabilir fakat bugün anın tadını çıkarmaya bakın.

    Terazi Burcu (24 Eylül - 23 Ekim)

    Bu hafta sonu odaklanma problemi yaşayabilirsiniz. Yoğun geçen hafta içi çalışmasından sonra hafta sonu yapacağınız aktivitelerde daha katılımcı olmanız yararınıza olacaktır. Olayların daha fazla içinde olursanız yaptığınız işten alacağınız verim artacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akrep Burcu (24 Ekim - 22 Kasım)

    İlişkiniz bir süredir pek yolunda gitmiyor ancak hala bir şansınız var ve bunu hem sizin hem de partnerinizin en iyi şekilde kullanması gerekiyor. Bu nedenle alacağınız kararlarda, atacağınız adımlarda temkinli olun. Aceleci davranmayın ve artık bir şeyleri kendi başınıza çözmeye çalışın.

    Yay Burcu (23 Kasım - 21 Aralık)

    İstediğiniz hemen olsun istiyorsunuz ve zamana yayılan şeyler sizi geriyor ancak sakin olun. Hayatta her şey bir süreçte gerçekleşiyor ve siz de bu düzenin içindesiniz. Bugün acele kararlar almaktan kaçınarak önümüzdeki günlerde pişmanlık yaşamaktan kaçınabilirsiniz.

    Oğlak Burcu (22 Aralık - 20 Ocak)

    Maddi anlamda zor günler artık geride kalıyor. Bir süredir hayatınızda uyguladığınız maddi tedbirlerin yararını gördünüz. Tutumlu olmaya devam edin. Diğer yandan duygularınızı yansıtmakta ise bu kadar tutumlu olmanıza gerek yok. Partneriniz sizden ilgi bekliyor, artık ona istediğini verin.

    Kova Burcu (21 Ocak - 18 Şubat)

    Artık rahatlama vakti. Hafta sonu aktivitelerinizde oldukça rahatlayacaksınız. Sosyal ortamlarda bulunmak yeni bir ilişkiyi karşınıza çıkarabilir ancak hemen karar vermeyin. Öte yandan katılacağınız hemen her aktivite size büyük keyif verecektir. Rahatlamak için harekete geçmeniz yeterli.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)

    Size karşı yapılan her olumsuzluğu aklınızda tutmanıza gerek yok. Artık sadece iyiye odaklanın. Aklınızdan geçen kurnazlıklara ise kulak asmayın. Bir anlık heyecanla yapacaklarınız sonradan pişmanlık duymanıza neden olabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow