hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Balık Erkeği Koç Kadını Burç Uyumu... Koç Kadını İle Balık Erkeği Nasıl Anlaşır?

    Balık Erkeği Koç Kadını Burç Uyumu... Koç Kadını İle Balık Erkeği Nasıl Anlaşır
    expand

    Balık erkeği ile koç kadınının aşk yaşaması zordur. Balık duygusal bir ilişki isterken koç gerçekçi bir tavır takınır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Balık Erkeği Koç Kadını Burç Uyumu...

    Balık burcunun aşırı duygusal olması koç kadınının gerçekçi olması ile çatışır ve bu da aşk yaşamalarına en büyük engeldir. Aralarında mantık ve duygu çatışması olur ve bu yalnızca ilişkilerinde değil günlük hayatlarında da sorun yaşamalarına sebep olur. En büyük çatışma bir burcun su diğerinin de ateş grubunda yer almasıdır.

    Tüm engellere ve zıtlıklara rağmen mutlu olmaları için birbirlerine karşı hem saygılı hem de anlayışlı olmaları gerekir. Koç kadını her ne kadar aşkını tutkulu bir şekilde yaşasa da romantiklikten hoşlanmaz. Fakat balık romantik bir aşık olduğundan koç burcuna ilgi gösterir ve ona sürekli güzel sözler söyler. Bu da koç kadınının sıkılmasına ve ilişkiden uzaklaşmasına sebebiyet verebilir.

    Koç Kadını İle Balık Erkeği Nasıl Anlaşır?

    Koç kadını daha çok gerçekçi olduğundan balık erkeği bu ilişkide aradığı romantikliği bulamayabilir. Koç kadını da aşkını sonuna kadar yaşayan bir burçtur fakat olaylara balık kadar duygusal bakmaz. Koç ve balık arasındaki en büyük uyumsuzluk romantiklikten dolayı yaşanır.

    Balık erkeği partneri ile özel bir bağ kurar ve her an onunla vakit geçirmek ister. Koç kadını bu durumdan sıkılabilir ve ilişkilerinde soğuma başlayabilir. Bu nedenle koç kadını ve balık erkeği çok uyumlu olmazlar.

    Balık Erkeği Kişisel Özellikleri Nelerdir?

    Balık erkeği için söylenecek ilk kelime romantiktir. Romantik, hassas, ince düşünceli, duygusal ve kırılgan olan balık burçları ayrıca empati kurmayı da iyi bilir. Genelde herkesle anlaşan ve kimseyle arasında problem olmayan bir burç olarak da bilinir. Balık erkekleri en çok aşkı arar ve aşklarının da uzun sürmesini ister. Sadık ve güvenilir olan balık erkekleri aşık olduklarında o kişi için ellerinden gelenin fazlasını yaparlar.

    Cömert, akıllı ve sevecen olan balık erkeği her ortama uyum sağlar. Arkadaşları fazladır ve arkadaşlarıyla vakit geçirmekten de keyif alır. Hayalperest bir kişiliği olduğu için bazen gerçeklikten koparak hayal dünyasına dalabilir. Bu nedenle balık erkekleri kendilerini gerçekliğe yaklaştıracak kadınlar ile oldukça iyi anlaşır.

    Koç Kadını Kişisel Özellikleri Nasıldır?

    Koç kadını çekici özelliklere sahip bir burç olarak ön plana çıkar. Çekici ve sağlıklı bir cilde sahip olduğu için girdiği her ortamda parlar ve genelde herkesin dikkatini çeker. Geniş omuzlu ve uzun boylu olmasından dolayı koç kadınlarının genelde yapılı olduklarını söylemek mümkündür.

    Koç kadınının ağız yapısı küçük olur ve öne çıkık olabilir. Modayı yakından takip eden koç kadınları yerine göre giyinmeyi bilir ve tarzları herkes tarafından beğenilir. Akıllı ve entelektüel olmasından dolayı herkes anlaşabilir fakat çok inatçı bir karakterleri vardır. Bazen inatları ve kıskançlıkları ile insanları bezdirebilirler.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow