hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    22 Nisan Hangi Burç? 22 Nisan Tarihinde Doğanların Burcu Ve Ortak Özellikleri...

    22 Nisan Hangi Burç 22 Nisan Tarihinde Doğanların Burcu Ve Ortak Özellikleri...
    expand

    Astrolojiye göre 12 tane güneş burcu vardır ve hangi burcun tarihinde doğulursa o burçtan olunur. 22 Nisan günü doğan kişilerin astrolojiye göre burçları boğa olmaktadır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    22 Nisan Hangi Burç?

    Astrolojik takvime göre 12 adet burç vardır ve bu burçlarının her birinin tarihleri farklıdır. Güneş burcunu öğrenmek isteyen kişilerin hangi burç tarihinde doğduklarını araştırmaları gerekir. Eğer 22 Nisan tarihinde doğmuş biri burcunu merak ederse boğa burcu olduğu söylenebilir.

    Astrolojiye göre yükselen burç da güneş burcu kadar önemlidir ve bunun öğrenilmesi için ek olarak doğum saatine ihtiyaç vardır. Doğum saatini bilen herkes doğum günü ve doğum yeri bilgisi ile beraber yükselen burcunu internetten kısa süre içinde öğrenebilir.

    22 Nisan Tarihinde Doğanların Burcu ve Ortak Özellikleri

    22 Nisan tarihi astroloji takvimine göre boğa burcuna denk gelen bir tarihtir. Bu günde doğan kişilerin elementleri topraktır ve Venüs gezegeni tarafından yönetilirler. Boğa burçlarının uğurlu sayıları 4 ve 6 olurken kıymetli taşları da zümrüt taşıdır.

    Boğa burcunun ortak özellikleri arasında hırslı olması ve istediğini elde etmek için var gücüyle çalışması vardır. Lüks hayatı seven boğa burçları kaliteli yaşamak için çok çalışırlar ve maddi olarak rahat etmek isterler.

    Boğa Burcu İnsanı Nasıldır?

    Boğa burçları güvenilir, sözünün eri ve sadık insanlardır. Kimseyi yüz üstü bırakmayı sevmeyen boğalar özellikle sevdiklerine karşı her şeylerini verebilirler. Zevkli ve neşeli olmaları nedeniyle hem çok arkadaşları vardır hem de gösterişli bir dış görünüşe sahip olurlar. Hem maddi hem de manevi olarak kendine yetmeyi seven boğa burcu hep çalışır ve özgüveni yüksektir. Kimseye ihtiyaç duymayı sevmeyen boğa insanları var güçleriyle çalışırlar.

    Boğa Burcunun Fiziksel Özellikleri Nasıl Olur?

    Boğa burçları genelde orta boylu ve minyon kimselerdir. Dudakları ve gözleri ön planda olan bu kişiler çekici bir fiziğe sahiptir. Venüs'ün verdiği güzellikle parlayan boğalar kilo almaya meyilli olsalar da sıkı bir vücuda sahip olduklarından her daim göz alıcılardır. Genelde ince belli olsalar da ilerleyen yaş ile beraber bel ve göbek çevrelerinde yağlanma olabilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow