hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    10 Nisan Hangi Burç? 10 Nisan Tarihinde Doğanların Burcu Ve Ortak Özellikleri...

    10 Nisan Hangi Burç 10 Nisan Tarihinde Doğanların Burcu Ve Ortak Özellikleri...
    expand

    Burçlar, insanların hayatında çok önemli yer tutuyor. Burçlarına göre insanların kişilik özellikleri öğrenilebiliyor ve analizleri yapılıyor. Toplamda ise, 12 adet burç bulunur. Burcunuzu öğrenebilmek için hangi günde ve ayda doğduğunuzu bilmeniz gerekir. Yükselen burcunuzu kolaylıkla öğrenebilmek için doğum saatinizi tam olarak bilmeniz gerekir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    10 Nisan Hangi Burç?


    Burçlar, 12 yıldız kümesi ile meydana geliyor. Her burç ise, iki ay aralığını kapsıyor. Buna göre de 10 Nisan tarihinde doğan kişiler, 21 Mart - 20 Nisan aylarını kapsayan burçlar içinde yer alıyor. 10 Nisan tarihinde dünyaya gelen kişiler, Koç burcuna sahip oluyor. Koç burcu, 21 Mart ve 20 Nisan arasını kapsar. Bu tarihlerde doğan kişilerin burcu ise ateş grubundan olan Koç burcudur.

    10 Nisan Tarihinde Doğanların Burcu ve Ortak Özellikleri

    Koç burçları, lider vasıflı olmaları ile bilinir. Herkesi ve her şeyi yönetmeyi çok severler. Aynı zamanda oldukça hızlı ve pratiktirler. Aceleci tavırları ise bazen başlarına iş açabilir. Her şeyden çok kolay ve çok çabuk sıkılırlar.

    Tüm işlerini en kısa zaman içinde bitirmek isterler. İlişkilerinde dürüstlük ve samimiyet ararlar. Çabuk sever ve çok çabuk bıkarlar. Her zaman göründükleri gibidirler. Düşündüklerini direkt olarak karşısındakine söylerler.

    Koç burcu insanları, her zaman çocuk ruhludur. Aşk ve evlilik hayatında ise, asıl beklediği şey aslında şefkat ve anne sevgisidir. Sevdiğinin yanında mutlu ve huzurlu olmak ister. İlişkilerini yalansız, coşkulu yaşamayı severler. İlişkilerinde özgürlüklerinin kısıtlanmasını ve yönetilmeyi hiç sevmezler. Özgürlüklerine çok düşkündürler.

    Koç Burcunun Karakteristik Özellikleri

    Sıkılgan ve çekingen bir yapıları vardır. Başladıkları bir işten çok çabuk bir şekilde sıkılabilirler. Bu nedenle de başladıkları işi de hemen bitirmek isterler. İkili ilişkilerinde her zaman çok samimi ve içten davranırlar. Dürüstlük, Koç burçları için her zaman çok önemlidir.

    Çok kolay bir şekilde birini sevebilirler. Ama aynı hızla da sevdikleri kişiden vazgeçebilirler. Koç burcu insanlarının içi dışı birdir. Aklından geçen her şeyi karşısındaki kişiye aynı şekilde söyler. Özgürlüklerinin kısıtlanmasından hiç hoşlanmazlar. En ufak bir kısıtlama hissettiklerinde kaçarlar.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow