hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Survivor yeni bölüm fragmanı ekrana geldi! (26 Mart Pazartesi 33. bölüm)

    Survivor yeni bölüm fragmanı ekrana geldi (26 Mart Pazartesi 33. bölüm)
    expand

    Survivor 2018, 26 Mart Pazartesi günü takipçileriyle buluşturacağı 33. bölümün fragmanını yayınladı. Dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adaylarının ortaya çıkması gönüllüler takımını bir kez daha karıştırdı. Peki, dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerde eleme adayları kimler oldu? İşte bu akşam ekrana gelecek Survivor’un yeni bölümünün tanıtım videosu…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Survivor fragman videosu ödül oyunu için mücadele edecek olan takımların programın klasik oyunlarından birinde karşı karşıya geleceklerini gösterdi. Büyük bir çarkı parkur boyunca çevirecek olan iki yarışmacı rakibinden önce gelerek çarkı yerine oturtmaya çalışacak. Ilıcalı’nın açıklamalarına göre yarışmacıların enerji ihtiyaçlarını karşılayacak olan ödül Survivor 33. bölüme damga vuracak.

    SURVİVOR 2018 FRAGMAN VİDEOSU

    SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

    Yarışmanın başından bu yana sadece bir kez dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler takımı yine istedikleri performansı gösteremedi. İterek havuza düşürme oyununda galip gelerek dokunulmazlığın sahibi olan takım All Star takımı oldu.

    SURVİVOR’DA ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

    Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler bireysel sembol oyunu için son kez sahneye çıktı. Veda konseyi öncesinde aralarından elemek istedikleri isimleri belirlemek için toplanan gönüllüler Anıl Berk Baki, Ramazan Kalyoncu ve Yağmur’un isimlerini listeye soktu.

    GEÇTİĞİMİZ HAFTA ADADAN KİM GİTTİ?

    All Star'a karşı bir oyun daha kaybeden gönüllülerden hangi ismin adaya veda ettiğinin açıklanmasıyla birlikte yanıtlanmış oldu. Daha önceden aday olarak adada kalan Ramazan ve Birsen'in bir kez daha potada olduğu gecede bu kez iki yarışmacının yanına İpek de eklendi. Survivor'dan elenen yarışmacı ise Acun Ilıcalı'nın açıklamaları sonrasında İpek oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SURVİVOR’IN YENİ YARIŞMACISI BERNA CANBELDEK KİMDİR?

    Berna Canbeldek, Survivor'un 2014-2015 kadrosunda yer almıştı. Berna Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı dans gösterileriyle tanınıyor. Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Berna Canbelek 1989'da Bursa'da doğmuştur. 12 yaşından beri dans eğitimi alan, ailesiyle birlikte Almanya'da yaşayan Berna 1.69 boyunda ve 56 kilodur.

    Acun Ilıcalı, Survivor All Star takımına sakatlanan ve yarışmadan ayrılan Ecem'in yerine Berna Canbeldek'in katıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Programın devam ettiği esnada Instagram hesabında gönüllülere katılacak olan yeni yarışmacıyı duyuran Ilıcalı, konseyde yer alan isimlerin ise yeni yarışmacıyı gelecek bölümde öğreneceğini ifade etmişti. Yarışma sosnrasında yaptığı sosyal medya paylaşımları ile magazin gündemine oturan Berna takipçilerinden de büyük ilgi görmüştü..

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow