hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Survivor yeni bölüm fragmanı (19 Haziran 2018 103. bölüm fragmanı)

    Survivor yeni bölüm fragmanı (19 Haziran 2018 103. bölüm fragmanı)
    expand

    Survivor 2018 yeni bölüm fragmanı sembol oyununda yarı final mücadelesinin yaşanacağını gösterdi. Kıbrıs’taki büyük finale erken gitme garantisini verecek olan sembolün sahibi olmak için mücadele edecek olan yarışmacılar yine kıyasıya rekabete bürünecek. Peki, Survivor yeni bölümde Kıbrıs’a bir adım kala sembolü kazanan yarışmacı kim olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Survivor fragman videosu sembol oyunu için karşı karşıya gelecek olan yarışmacıların yine bireysel performanslarını ortaya koyacaklarını gösterdi. Murat ve Hakan arasında yaşanacak kısa süreli gerginlik ise oyun esnasında bölüme damga vuracak. İşte Survivor 19 Haziran 2018’de yaşanacaklar ve gelecek bölüme ait tanıtım videosu…

    SURVİVOR FRAGMAN VİDEOSU

    SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

    Turabi Çamkıran, Sema ve Murat Ceylan'ın eleme adayları arasında yer aldığı projede izleyicilerin kullandığı SMS oylaması sonuçlarına göre adadan elenen isim Sema oldu. Acun Ilıcalı'nın açıklamasının ardından arkadaşları ile vedalaşan Sema bitime kısa bir süre kala programdan elenmiş oldu.

    SURVİVOR SEMA KİMDİR?

    1980 Bursa doğumlu olan Milli Atlet, Sema Aydemir, Survivor'a katıldığı ilk sezonda Sema Apak adı ile yarışmıştı. Yarışmada gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Aydemir, program sonrası özel hayatında yaşadığı gelişmelerle bir kez daha gündeme gelmişti.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow