hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Prison Break 6. sezon ne zaman yayınlanacak?

    Prison Break 6. sezon ne zaman yayınlanacak
    expand

    Sezon finali ile geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi sürpriz bir son yapan Prison Break'ın 6. sezonu ile ilgili belirsizlik devam ediyor. 4 sezon süren dizi final yapmış 8 yıllık aranın ardından ekranlara geri dönme kararı almıştı. Geçtiğimiz yıllarda final bölümünde havada kalan soruların tamamı yeni sezonda yanıtlanırken "Prison Break'in yeni sezonu yayınlanacak mı?" soruları sorulmaya başlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Prison Break son bölümde Mike'ın oğlunun Poseidon'dan yana taraf alması şaşkınlık yaratsa da Sara ile birlikte oğlunu ikna eden Mile 8 yıllık sürenin ardından mutluluğa yeniden kavuşmuştu. Dizinin yapımcılarından ve TV kanalından Prison Break'in 6. sezonu ile ilgili henüz bir açıklama gelmezken yeni sezonun yayınlanıp yayınlanmayacağı önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

    Sara Tancredi ve Mike oğullarını kurtarmak için harekete geçmeye başlasa da Poseidon'dan beklenmedik bir hamle geldi. İkilinin küçük Mike’ı kurtarmaya çalıştığını öğrenen Poseidon ise onun beynini yıkamaya başlayacak. Mike’ın aslında Kaniel Outis adlı bir terörist olduğunu ve FBI tarafından arandığını Jr. Michael’a gösteren Poseidon amacına ulaşacak. Prison Break sezon finalinde oğlu ile görüşen Mike, ‘Stay away my dad!’ yani ‘Babamdan uzak dur’ yanıtını alacak.

    PRİSON BREAK 8. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

    Poseidon’u kendi babası olarak seçen ve Michael’ı terörist olarak gören küçük Scofield’ın gelecek sezonda Mike ile yeniden bir araya gelip gelemeyeceği ortaya çıkacak. Oğlunun kandırıldığının farkında olan Sara ise Scofield’a oğlunu kurtarması için yalvaracak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YENİ SEZONDA PRİSON BREAK’TE NELER OLUYOR?

    (SPOILER) Scofield’in öldüğü düşünülürken “Poseidon” adındaki gizli kişinin kendisine verdiği görev nedeniyle yaşadığı ancak ailesiyle iletişim kuramadığı ortaya çıktı. Kendisine verilen özel görev ve kimliklerle farklı ülkelerde farklı suçluları hapisten çıkarmaya çalışan Scofield, Yemen’de bu konuda oldukça zorlandı. Ülkede çıkan isyan Scofield’ın kaçışını bir yandan zorlaştırırken tuzağa düştüğünü geç de olsa anlayan Scofield, kendisine yardım etmesi için Burrows’a haber verdi. Scofield’ın yokluğunda bir başkası ile evlenen Sara ise çocuğunu büyütmeye devam ederken Scofield’den kendisine gelen mesaj nedeniyle oldukça şaşırdı. IŞİD’li teröristlerin ele geçirdiği Yemen’de hapishaneden kurtulan Scofield ve arkadaşları bu kez şehirde sağ kalmaya çalışacak. Kaçış yolu için bir plan yapan ekip pasaportlarını almak istediği kişi tarafından yeniden dolandırılınca zor bir durumun içinde kaldı. Burrows kaçış için kısa mesafedeki havaalanını düşünürken Scofield ise abisine karşı gelerek tren yolundan gitmeleri gerektiğinin altını çizdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow