hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Prison Break 5. Sezon 6. bölüm fragmanı: Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

    Prison Break 5. Sezon 6. bölüm fragmanı: Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
    expand
    KAYNAKOğuzhan Hacıoğlu / cnnturk.com Muhabiri

    Uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönen Prison Break 5. Sezon 6. yeni bölüm fragmanını yayınlandı. FoxCrime’de haftalık olarak yayınlanmaya devam eden fenomen dizide bu hafta Scofield ve Lincoln Burrows IŞİD’in ele geçirdiği Yemen’den kaçmaya çalışacak. Peki, Sara’nın Scofield’a ulaşmaya çalışacağı Prison Break’ın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Prison Break yeni bölüm fragmanı Yemen’de IŞİD’in kontrolünde olan bölgeler nedeniyle köşeye sıkışan Scofield’ın yaralanacağını gösterdi. Arkadaşları ile birlikte hapisten kaçan Scofield, silahları ele geçirmek isterken Numan ve diğer IŞİD’li teröristler kendilerini ele geçirmişti. Burrows’un yardımı sayesinde teröristlerin elinden kurtulan Scofield kaçış yolu için tren ve havayolundan birini tercih etmek zorunda kalmıştı.

    PRİSON BREAK 6. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

    Foxchannels.com.tr’nin Türkiye’deki yayın haklarına sahip olduğu fenomen dizi legal olarak aynı adres üzerinden yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin 6. bölümü Türkiye saati ile 10 Mayıs Çarşamba günü 07:30’da aynı platform üzerinden izlenebilecek. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için aynı bölümün tekrarı saat 20:30’da ekranlarda olacak.

    YENİ SEZONDA PRİSON BREAK’TE NELER OLUYOR?

    (SPOILER) Scofield’in öldüğü düşünülürken “Poseidon” adındaki gizli kişinin kendisine verdiği görev nedeniyle yaşadığı ancak ailesiyle iletişim kuramadığı ortaya çıktı. Kendisine verilen özel görev ve kimliklerle farklı ülkelerde farklı suçluları hapisten çıkarmaya çalışan Scofield, Yemen’de bu konuda oldukça zorlandı. Ülkede çıkan isyan Scofield’ın kaçışını bir yandan zorlaştırırken tuzağa düştüğünü geç de olsa anlayan Scofield, kendisine yardım etmesi için Burrows’a haber verdi. Scofield’ın yokluğunda bir başkası ile evlenen Sara ise çocuğunu büyütmeye devam ederken Scofield’den kendisine gelen mesaj nedeniyle oldukça şaşırdı. IŞİD’li teröristlerin ele geçirdiği Yemen’de hapishaneden kurtulan Scofield ve arkadaşları bu kez şehirde sağ kalmaya çalışacak. Kaçış yolu için bir plan yapan ekip pasaportlarını almak istediği kişi tarafından yeniden dolandırılınca zor bir durumun içinde kaldı. Burrows kaçış için kısa mesafedeki havaalanını düşünürken Scofield ise abisine karşı gelerek tren yolundan gitmeleri gerektiğinin altını çizdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow