hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Prens George kimdir, kaç yaşında? Prens George'un son hali ortaya çıktı

    Prens George kimdir, kaç yaşında Prens Georgeun son hali ortaya çıktı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    İngiltere tahtının üçüncü sıradaki varisi olan Prens George'un son hali ortaya çıktı. Dönem dönem ailesiyle birlikte çeşitli resmi törenlere katılan Geoge'un büyüdüğü dikkatlerden kaçmadı. Peki, geleceğin varisi Prens George kimdir, kaç yaşında?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Önceki yıllardan farklı olarak, bu sefer siyah-beyaz bir fotoğrafla karşımıza çıkan Prens George'un pozunu yine annesi Kate Middleton çekmiş. Yeni fotoğrafta George'un gençliğe adım attığı belirgin bir şekilde görülüyor.

    Doğum günü fotoğrafında George'un üzerinde bir takım elbise var. Ancak, babasıyla katıldığı etkinliklerdeki gibi değil, bu sefer kravatını çıkarmış ve annesinin kamerasına gülümseyerek bakıyor.

    Paylaşılan fotoğrafta Prens George'un sol bileğindeki süs bilekliği de gözlerden kaçmadı

    PRENS GEORGE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

    Prens George, Cambridge Dükü ve Düşesi William ve Catherine'in en büyük oğludur ve İngiltere tahtının üçüncü sıradaki varisidir. Tam adı George Alexander Louis'tir ve 22 Temmuz 2013 tarihinde doğmuştur. Buna göre, Prens George şu an 11 yaşındadır.

    Prens George'un doğumu, İngiliz Kraliyet Ailesi ve dünya genelinde büyük ilgi uyandırmıştır. Kraliyet ailesinin genç bir üyesi olarak, gelecekte önemli bir rol oynaması beklenmektedir. Eğitimine devam etmekte ve ailesiyle birlikte çeşitli resmi etkinliklere katılmaktadır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow