Okan Yalabık, Vatanım Sensin 18. yeni bölüm fragmanında yerini aldı
Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı Okan Yalabık'ın dizinin kadrosuna Muhteşem Yüzyıl'dan katılan üçüncü isim oldu. Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisine Muhteşem Yüzyıl'da Sultan Süleyman rolünü canlandıran Halit Ergenç'in yanı sıra Hatice Sultan karakterine hayat veren Selma Ergeç de katılmıştı. Aynı dizide canlandırdığı Pargalı Damat İbrahim Paşa karakteriyle büyük beğeni toplayan Okan Yalabık da Kanal D'nin sevilen dizisinin 18. bölüm fragmanında yerini aldı.
Haberin Devamı
/

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Pargalı karakterine hayat veren başarılı oyuncu Okan Yalabık, Vatanım Sensin'in kadrosuna dahil oldu. Muhteşem Yüzyıl'dan dizinin kadrosuna katılan üçüncü isim olan Yalabık 18. bölüm fragmanında yer alan bilgilere göre Cevdet'in başına bela olacak.
/

Tevfik ile karşılaşmasının ardından dikkatleri üzerine çekecek olan Yalabık'ın canlandıracağı karakterin adı Hamilton olarak duyurulurken son transfer sosyal medyada da gündem oldu.
Haberin Devamı
/

Dizi ile ilgili "Pargalı intikamını almaya geliyor" yorumları yapılırken Yalabık son olarak BluTV'nin internet için hazırladığı proje olan Masum ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı.
/

18. bölüm fragmanında "Zamanı geldi" diyerek diziye damga vuracağını açıklayan karakterin yaşanacak olan yeni gelişmelerde baş aktör olacağı ifade edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Muhteşem Yüzyıl'da "Pargalı" rolünde yer alan Yalabık, Sultan Süleyman'ın Damat İbrahim Paşa'yı boğdurmasının ardından diziden ayrılmıştı.
/

9 Mart Perşembe günü izleyici ile buluşacak olan bölümde Yalabık'ın canlandıracağı karakter ise şimdiden merak konusu oldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Başarılı oyuncu gibi diziye sonradan katılan Selma Ergeç ise Milli Mücadele döneminde aktif bir rol alan Halide Edip Adıvar karakterini canlandırmıştı.
/
İşte, gelecek bölüm fragmanı....