hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İngiltere'nin veliahtı ana okuluna gitmeye hazır

    İngilterenin veliahtı ana okuluna gitmeye hazır
    expand

    İngiltere’nin üçüncü veliahtı Prens George Eylül ayında özel bir güney Londra ilkokula gönderilecek. Prens George, Battersea'daki Thomas Okulu'na devam edecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Prens George’in gideceğin okul olan Thomas's Battersea, Kensington Sarayı'ndaki aile konutundan birkaç kilometre uzakta bulunan bir hazırlık okulu. Okul müdürü Ben Thomas, İngitere’nin üçüncü veliahtını öğrenci olarak okula katılmasından ötürü "onur duyduğunu" söyledi. Thomas “Kendisini ve tüm yeni öğrencilerimizi Eylül ayında okula davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz” açıklamasında bulundu. Cambridge Düşesi Prens William ve Catherine, "George'un eğitime başarılı ve mutlu bir başlangıç yapacağına eminiz" dedi.

    İngilterenin veliahtı ana okuluna gitmeye hazır

    Büyükbabası Prens Charles ve babasının peşinden tahtın üçüncü sırada kalan Prens George, Westacre Montessori School'daki Norfolk'daki kreşe gidiyor. Thomas's Battersea okulu, 2017 Tatler Okulları Rehberi'ne göre senede 6 bin sterlinden fazla ücret alıyor.

    Kraliyet çift son zamanlarda Prens William'un daha fazla kraliyet görevini üstlenmesiyle Norfolk'taki ana evlerinden Anmer Hall'a, Kensington Sarayı'ndaki evlerine taşınmayı planladığını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Prenses de kreşe gitmeye hazır

    Edinilen bilgilere göre Prenses Charlotte yaz ayında kreşe gitmeye hazır.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow