hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İki Yabancı dizisi konusu ve oyuncuları

    İki Yabancı dizisi konusu ve oyuncuları
    expand

    İki Yabancı dizi Saras ile Kumud'un aşkı ve sosyal dramayı anlatıyor. İç içe geçmiş iki aile, bir arada ama ayrı, iki tutkulu aşık… Annesizliğin yaraladığı genç bir kalp Saras, ailesinin göz bebeği güzeller güzeli Kumud… Affedilemeyen, unutulmayan, vazgeçilemeyen, kavuşamayan, gurur ve pişmanlığın pençesinde sarsıcı bir aşk hikayesi, İki Yabancı 9 Şubat 2017 tarihinde Kanal 7’de her gün 16:10’de ekranlara geliyor. Konusu ve oyuncuları haber içeriğimizde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İki Yabancı hint dizisi Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başlanırken, dizinin teması Saraswatichandra romanından alınma. Madhavram Tripathi’nin yazdığı roman, 20. yüzyılın başlarındaki insanların yaşam tarzını ve ideolojisini anlatıyor. O dönemin sosyal dokusunu tasvir ediyor: Geniş aile hayatı ve eski gelenek ve göreneklerin nasıl eridiğini dikkat çekici betimlemelerle anlatıyor.

    Dizinin konusu
    Dizi Hindistan’da 2013 yılında yayınlanmaya başladı. Ülkenin önemli aristokrat ailelerinden birine mensup olan Saras’ın orta sınıf bir ailenin eğitimli ve kültürlü kızı Kumud ile görücü usulüyle tanıştırılması ile başlayan olaylar zamanla aşk ve kalp kırıklıkları ile dolu bir hikayeye dönüşüyor. Tanıştıktan kısa bir süre sonra nişanlanan ikili çok geçmeden hayata çok farklı kutuplardan baktıklarını anlarlar. Saras, Kumud’un ailesinde ve çevresinde yaşayacağı zorlukları umursamadan ondan ayrılmak istediğini söyler. Bir başına kalan Kumud ise ailesi için mantık evliliği yapmaya karar verir. Çok geçmeden Saras büyük bir hata yaptığını fark eder ve Kumud ile yeniden bir araya gelmek ister ancak ikilinin karşısında hesaba katmadıkları başka engeller çıkacaktır. Saras ve Kumud her defasında ne kadar birbirlerinden uzaklaşmayı deneseler de hayat onları hep bir araya getirecektir.

    Oyuncuları

    Jennifer Winget

    İki Yabancı dizisi konusu ve oyuncuları

    Kariyerine 12 yaşındayken Raja Ko Rani Se Pyar Ho Gaya adlı filmde çocuk sanatçısı olarak başladı ve daha sonra 14 yaşında Hint filmi Kuch Naa Kaho'da çocuk sanatçı olarak çıktı. Daha sonra yetişkin olarak çeşitli Hint TV şovlarında çalışmaya devam etti. Saraswatichandra'daki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Eleştirmenleri İçin Hint Televizyon Akademisi Ödülleri'ni kazandı. Eastern Eye onu 2012'de Dünyanın En Seksi Asya Kadınları listesinde 21. sıraya yerleştirdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gautam Rode

    İki Yabancı dizisi konusu ve oyuncuları

    2002 yılındaki film olan Annarth ile Bollywood'la ilk kez bir araya geldi. Bazı Bollywood filmlerinde de küçük roller üstlendi.

    Kariyerindeki dönüm noktası Saraswatichandra, Maha Kumbh: Ek Rahasaya, Ek Kahani ve Suryaputra Karn'tır.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow