hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DSi personel alımı 2017'de devam ediyor! İşte başvuru şartları

    DSi personel alımı 2017de devam ediyor İşte başvuru şartları
    expand

    DSİ personel alımı işlemleri 2017 yılında da devam ediyor. Personel alımı ilanının Eylül ayının son günlerinde yayımlanmasının ardından adaylar hangi pozisyonlara ne kadar kişi alınacağını, başvuru şartlarını, başvuruların nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. Toplamda 518 personelin istihdam edileceği alım hakkında detaylar haberimizdedir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DSİ personel alımı başvuruları devam ediyor. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla personel alımına dair ilanı vatandaşlara duyurdu. Bu ilana göre KPSS puanı esasına dayalı yapılacak alımlarda 518 personel istihdam edilecek.

    BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU

    2017 DSİ personel alımı için başvuru işlemleri 29 Eylül 2017 Cuma günü başladı ve 8 Ekim 2017 tarihine kadar işlemler devam edecek.

    BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

    Bu alım için başvuru işlemleri online olarak yapılacak. Adaylar işlemlerini "personelalimi.dsi.gov.tr" adresinden yapabilecekler. Bu ekran adayları yapacakları işlemler konusunda yölendirmektedir.

    Başvuru yapmak için tıklayın

    BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

    Devlet Su İşleri personel alım ilanına; T.C. vatandaşı olan, kadrolara göre belirlenen öğretim şartını taşıyan, kamu haklarından mahrum bulunmayan, erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmayan, lisans mezunları için KPSS P3 puan tütünden en az 70 almış olan, lisans mezunları için KPSS P93 puan türünden en az 70 almış olan, lise ve dengi okul mezunları için KPSS P94 puan türünden en az 70 almış olan, yurdun her yerinde ve arazi şartlarında görev yapabilecek sağlık şartlarını taşıyan ve güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanan adaylar başvuru yapabilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK

    DSİ personel alımı kapsamında 435 mühendis, 74 büro personeli, 6 biyolog, 3 tekniker alımı yapılacak.

    Kılavuz için tıklayın

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow