hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    94. bölüm fragmanı Diriliş Ertuğrul 93. bölüm ardından ekrana geldi

    94. bölüm fragmanı Diriliş Ertuğrul 93. bölüm ardından ekrana geldi
    expand

    Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı Ertuğrul Bey'in kurulmak istenen pusularla gelecek hafta da mücadele etmek zorunda kalacağını gösterdi. Ertuğrul Gazi'nin yaşadığını öğrendikten sonra yeniden Çavdar Obası'na ulaşmasını engellemek isteyen düşmanları ormanlık arazide kuracakları pusu ile onu şehit etmeye çalışacaklar. Teslim olmamakta ve pes etmemekte kararlı olan Ertuğrul Bey ise Diriliş Ertuğrul 94. bölümde kendisini yeniden savunmaya çalışacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diriliş Ertuğrul son bölümde hiçbir zaman pes etmeyeceğini dile getiren Ertuğrul Bey, obasına doğru hareket etmişti. Tüccarların kendisine yardım etmesiyle birlikte sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Ertuğrul Bey’in ilk işi intikamını almak için planlar yapmak olmuştu. Peki, Diriliş dizisinde 1 Kasım’da hangi olaylar meydana geldi?

    SON BÖLÜMDEKİ ÖZEL VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

    DİRİLİŞ DİZİSİ (DİRİLİŞ ERTUĞRUL) 93. BÖLÜM ÖZETİ

    Yayıncı kuruluş tarafından yapılan dizinin 93. bölümüyle ilgili yapılan açıklama ise şöyle; Herkes tarafından öldü olarak bilinen Ertuğrul, aslında köle tüccarı Simko’nun adamı Anteus tarafından kurtarılmıştır. Köle tüccarı Simko’nun amacı Ertuğrul’u Ares’e karşı tehdit olarak elinde tutup ondan kazanç elde etmektir. Ertuğrul ise bu durumdan hâlâ habersizdir ve Anteus’u kendisini kurtarıp tedavi eden iyi birisi olarak bilmektedir. Peki obaya dönmek için harekete geçen Ertuğrul bunu başarabilecek midir?

    94. bölüm fragmanı Diriliş Ertuğrul 93. bölüm ardından ekrana geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Obaya varana kadar Ertuğrul’a eşlik edeceğini söyleyen Anteus’un planı nedir? Diğer yandan Ertuğrul’u öldürdüğüne emin olan, bunun şerefine kalede şölen veren Tekfur Ares, Ertuğrul’un yaşadığını öğrenince ne yapacaktır? Ares’in bu durum karşısındaki yeni hamleleri ne olacaktır? Ertuğrul’un tuzağa düşmesine sebep olan ve ondan kurtulduğu için rahatlayan Emir Saadeddin, kendi iktidarını sağlamlaştırmak için Candar Bey’in kardeşi Bahadır Bey’i Çavdar obasına getirtmiştir. Peki Bahadır Bey’in gelişi Çavdar Obası’nda nasıl karşılanacaktır? Aslıhan’ın bu durum karşısındaki tavrı ne olacaktır? Ertuğrul’un ölümüyle büyük yıkım yaşayan Kayı Obası’nda, Ertuğrul’un ardından başa geçen Dündar Bey, ağabeyinin izinden gidebilecek midir? Kayı obasında durum ne olacaktır?

    DİRİLİŞ DİZİSİNDEKİ (DİRİLİŞ ERTUĞRUL) KARACA HATUN KİMDİR?

    Yeni sezonda oyuncu kadrosuna katılan Aslıhan Güner’in canlandıracağı Karaca Hatun’la ilgili yayıncı kuruluştan yapılan açıklama şöyle; Şeytani bir kadındır. Bahadır Bey’in karısı ölünce onunla evlenmiştir. Bahadır Bey’e erkek evlat verebilmek için her şeyi yapmış ama asla olmamıştır. Ava çıkar, ata biner aynı zamanda savaşçıdır. Yeri geldiğinde sözleriyle karşısındaki yerle bir edebilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow