hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ‘Coca Cola adını değiştirdi’ iddiası doğru mu? İşte detaylar!

    ‘Coca Cola adını değiştirdi’ iddiası doğru mu İşte detaylar
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kısa süre önce Burger King’in reklam kampanyası altında adını ve logosunu “Börgır King” olarak düzenlemesinin ardından bir iddia da Coca Cola üzerinden geldi. Sosyal medyada yer alan iddialarda şirketin ismini ve logosunu değiştirdiği öne sürüldü. Peki, “Coca Cola adını değiştirdi” iddiası doğru mu?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Burger King’in reklam kampanyasında adını ve logosunu “Börgır King” olarak düzenlemesinin ardından bir değişimin de Coca Cola’dan geldiği ifade edildi. Farklı platformlarda yayılan görüntülerde Coca Cola’ya ait olduğu iddia edilen Crush isimli markanın tasarımı değiştirdiği ardından da üzerine “Ürdün’de üretilmiştir” gibi yazıların eklendiği ifade edildi. Ürdün’de gerçekleşen olayın bir benzerinin Türkiye’de de yapılabileceği öne sürüldü.

    COCA COLA ADINI DEĞİŞTİRDİ İDDİASI DOĞRU MU?

    Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde yer alan iddia Coca Cola’ya ait olduğu öne sürülen Crush isimli markayı kapsıyor. Bu nedenle doğrudan Coca Cola’nın kendi adını değiştirdiği yönünde bir paylaşım bulunmuyor. Konuya ilişkin henüz bir resmi açıklama gelmezken Coca Cola şu an için aynı isimle satışlarını gerçekleştiriyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow