hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bir Mucize Olsun 1. bölümü ile bu akşam ilk sınavını veriyor!

    Bir Mucize Olsun 1. bölümü ile bu akşam ilk sınavını veriyor
    expand

    Su Kutlu’nun yeni dizisi Bir Mucize Olsun 6 Nisan 2018 Cuma günü yayın hayatına başlayacak. Birçok ünlü ismi bir araya getiren dizide Damla’nın zorlu yaşamı ekranlara taşınacak. Peki, her Cuma diziseverlerin karşısına çıkacak olan Bir Mucize Olsun dizisinde hangi oyuncular yer alacak ve bu oyuncuların canlandıracakları karakterler neler olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir Mucize Olsun konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken Damla ve Maksude’nin mücadelesi ekrana kilitleyecek. Genç isimlerle usta oyuncuları bir araya getiren dizide sefalet içerisinde yaşayan genç bir kızın aslında zengin bir kişi olduğunu öğrenmesiyle başlayan değişik hayatı ekrana taşınacak. İşte 6 Nisan günü ilk bölümünü yayınlayacak olan Bir Mucize Olsun dizisi ile ilgili tüm detaylar…

    BİR MUCİZE OLSUN OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    BİR MUCİZE OLSUN DİZİSİNİN KONUSU

    Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi bir yaşam sürmektedir. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit adında genç bir avukat çalar. Gerçek anne babasının kim olduğunu bilmeyen Damla'ya dedesinin ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Azim Sancaktar olduğunu ve ona yeni bir hayat vermek istediğini söyler. Yiğit getirdiği haberle Damla'ya zorluklarla dolu bambaşka bir dünyanın kapılarını açmakla kalmayacak ona aşık da olacaktır.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow