hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belediye personeline diksiyon ve iletişim semineri

    Belediye personeline diksiyon ve iletişim semineri
    expand

    Belediye personeline diksiyon ve iletişim semineri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Belediyesi tarafından personele yönelik 'Diksiyon ve Etkili İletişim Semineri' verildi.

    Personelin vatandaşlarla daha etkin iletişim kurmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen seminerde katılımcılara hitabet, beden dili ve diyafram gibi konularda bilgiler verildi. Niğde Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği seminere birim müdürleri ve belediye personeli tam kadro katıldı.

    Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Diksiyon Eğitmeni Seçil Gün, seminerde beden dili, mimiklerin doğru zamanda ve doğru şekilde kullanımı, diksiyon, hitabet ve empati gibi konulara değindi.

    Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, seminerin düzenlenmesine katkıda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve personelin etkili iletişim becerilerinin artırılmasına yönelik teknik bilgileri örnekler vererek uygulamalı bir şekilde aktaran Diksiyon Eğitmeni Seçil Gün’e teşekkür etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    'HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMAYI AMAÇLIYORUZ'

    Niğde Belediyesi’nin vatandaşlara, her alanda en iyi hizmeti sunmaya özen gösterdiğine işaret eden Başkan Özdemir, “Vatandaş ile çalışma arkadaşlarımız arasındaki memnuniyetin en üst seviyeye çıkarılması amacıyla eğitim faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu noktada mesai arkadaşlarımızın hem günlük hayatlarında hem de vatandaşlarımızla etkili iletişim kurmalarına yönelik olarak aldıkları eğitimin hizmet kalitesinin artırılmasına önemli katkılar sağlayacağını umut ediyorum” dedi.

    Başkan Özdemir, belediye personelinin her anlamda daha etkin ve verimli hizmet sunmasına olanak sağlayacak olan bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow