hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak'ta öğrenciler şenlikte buluştu

    Bucakta öğrenciler şenlikte buluştu
    expand

    Bucak'ta öğrenciler şenlikte buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesinde öğrenciler geleneksel kavurma şenliğinde buluştu.

    Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi'nde okul yönetimi ve okulun banisi iş insanı Mehmet Cadıl tarafından her yıl organize edilen bahar etkinlikleri kapsamında kavurma şenliği düzenlendi. Şenliğe Kaymakam Bayram Gale, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı, bazı okul müdürleri ve Mehmet Cadıl, okulda görevli öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

    Şenlikte okul bahçesinde öğrenciler arasında halat çekme, paletle yürüyüş, sihirli küre, çuval, hızlı yürüme gibi çeşitli yarışmalar ve etkinlikler yapıldı. Etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Halat çekme yarışmasında Belediye Başkanı Hülya Gümüş de öğretmenlerle birlikte öğrencilere karşı halat çekti.

    İş insanı Mehmet Cadıl, "Bu okulun temelini atarken 'ikinci çocukluğumu bu okulda yaşayacağım' demiştim. Elimde asa olduğuna bakmayın, gönlüm çocuklar ile beraber, onlarla gülüp onlarla eğleniyorum, eğitimde disiplinli olmak gerek. Çünkü memleket eğitim ile kalkınacak" dedi. Etkinliği geleneksel olarak düzenlediklerini ve öğrencilerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Mehmet Cadıl, öğrencilere çalışkan, ahlaklı ve tutumlu olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Mehmet Cadıl yarışmalar sonucunda birinci olanları 1000'er TL ile ödüllendirdi. (DHA)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow