hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Demirçalı'dan 'Anneler Günü' sürprizi

    Başkan Demirçalıdan Anneler Günü sürprizi
    expand

    Başkan Demirçalı'dan 'Anneler Günü' sürprizi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi Anneler Günü nedeniyle öğrenci annelerine sürpriz kahvaltı programı düzenledi. Eşi Fidelya Demirçalı ile birlikte programa katılan Başkan Ali Demirçalı, konuk annelere kahvaltı servisi yaptı.

    Yüreğir Belediyesi Anneler Günü’nde kültürevleri öğrencilerinin annelerini de unutmadı. Anneler için özel bir kahvaltı programı düzenleyen belediye ekipleri, hem öğrenciler hem anneleri için unutulmayacak bir programa imza attı. Müze Kafe’de düzenlenen programa eşi Fidelya Demirçalı ile birlikte katılan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, annelere elleriyle kahvaltı servisi yaptı. Annelerle samimi bir şekilde sohbet eden Başkan Demirçalı, onlara çiçek vererek bu özel günlerini kutladı. Annelerin değerinin hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini söyleyen Başkan Demirçalı, “Hayatımızdaki en değerli hazine olan annelerimiz, birçok zorluğa göğüs gererek, fedakârlıklarıyla yaşamımıza anlam katıyor. Biz de Anneler Günü öncesi sevgili öğrencilerimizin annelerine böyle bir sürpriz yapmak istedik. Yüzlerindeki samimi gülümseme bizleri çok mutlu etti. Onların varlığı, bize güç veriyor. Sabrın, fedakârlığın, merhametin, özverinin timsali annelerimize sadece bir gün değil, her zaman sevgi ve saygımızı göstermeliyiz. Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun” diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eşi Fidelya Demirçalı ile birlikte annelere günün anısına hediye takdim eden Başkan Demirçalı’ya etkinliğe katılan anneler de bu özel jestten dolayı teşekkür ettiler. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow