hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sinerji tuttu! Togg kullanıcıları D-Smart Go’yu beğendi

    Türkiye’nin öncü yayın platformu D-Smart GO ile Türkiye’nin otomobili Togg’un oluşturduğu sinerji tuttu! Nisan ayından itibaren T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Kullanıcılar, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KULLANICILAR BEĞENDİ
    Togg T10X sürücüleri, geçen aydan itibaren Tru.Store çevrimiçi uygulama mağazasından D-Smart GO’yu indirmeye başladı. Canlı TV özelliği ile hizmete sunulan D-Smart GO, sınıfının en büyük bilgi ve eğlence ekranına sahip olan T10X kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılandı. Yaklaşık bir ay gibi kısa sürede D-Smart GO’nun indirilme oranı yüzde 80’e ulaştı. Togg T10X sahipleri, platformu 12 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecek.

    Sinerji tuttu Togg kullanıcıları D-Smart Go’yu beğendi

    3 GÜN ÖNCEYE SARMA ÖZELLİĞİ
    Filmden diziye, haberden spora, çocuktan belgesele 100’ü aşkın ulusal ve D-Smart GO’ya özel kanalla hizmet veren platformda yayınlar, 72 saat yani 3 gün geri alınabiliyor. Bu şekilde izleyiciler hiçbir içeriği kaçırmıyor veya istedikleri sahneyi tekrar izleyebiliyor.

    Sinerji tuttu Togg kullanıcıları D-Smart Go’yu beğendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GÜVENLİKTEN TAVİZ YOK
    Togg T10X’te sürücüler, D-Smart GO’yu sadece park halindeyken izleyebiliyor. Yolculuk sırasında sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor. Ancak araç içinde bulunan sürücü dışındaki kişiler, yolcu ekranı üzerinden D-Smart GO’nun keyfini yaşamaya devam ediyor.

    “SEÇ İZLE” SEÇENEĞİ YOLDA
    D-Smart GO; arşivinde bulunan film, dizi, belgesel, çocuk, yaşam içeriklerinin yer aldığı ve her gün yenilenen “Seç İzle” seçeneğini Togg T10X için test etmeye başladı. 2025 ile birlikte “Seç İzle” seçeneği, Togg kullanıcılarının hizmetine sunulacak.

    Sinerji tuttu Togg kullanıcıları D-Smart Go’yu beğendi

    TOGG HAKKINDA
    Togg, fikri mülkiyet haklarına Türkiye'nin sahip olduğu, küresel mobilite teknolojileri markasıdır. 25 Haziran 2018’de kurulan Togg, Anadolu Grubu Holding A.Ş., BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., Zorlu Holding A.Ş. ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin güç birliğiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Togg alt markaları Trugo ve Trumore’la birlikte, akıllı ve bağlantılı otomobiller etrafında oluşturduğu ekosistem dahilinde yeni teknolojiler, hizmetler, kullanıcı deneyimleri ve yeni iş modelleri geliştirmektedir. C segmentindeki ilk akıllı cihaz olan T10X’in pazara sunulmasından sonra yine C segmentindeki T10F üretim sırasına girecek. Marka takip eden yıllarda aynı DNA’yı paylaşan yeni modellerle 2030 yılına kadar 1 milyon adet doğuştan elektrikli akıllı cihaz üretmeyi planlıyor.

    Sinerji tuttu Togg kullanıcıları D-Smart Go’yu beğendi


    D-SMART GO HAKKINDA
    2014’ten bu yana cihaz bağımsız hizmet veren D-Smart GO; iki binden fazla içeriği ve 10’u çocuk, 14’ü spor olmak üzere 100’den fazla canlı TV kanalını izleyiciyle buluşturuyor. Kullanıcılar; seç-izle hizmetiyle istediği içeriği, 3 gün geri alma ve yayını kaydetme özelliğiyle de canlı TV kanallarını izleyebiliyor. D-Smart GO; akıllı telefon ve televizyon, tablet veya Togg üzerinden kullanılabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow