hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan Paul Onuachu'nun bonservisini açıkladı

    Trabzonsporda Ertuğrul Doğan Paul Onuachunun bonservisini açıkladı
    expand
    KAYNAKFanatik

    Trabzonspor'da yeni sezon planlaması kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren başkan Ertuğrul Doğan, golcü futbolcuları Paul Onuachu'nun bonservis bedeliyle alakalı açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bordo-mavili kulübün başkanı Ertuğrul Doğan, TRT Radyo'ya verdiği demeçte, Paul Onuachu'nun takımda kalmasını istediklerini ancak kulübünün kiralamaya yanaşmadığını dile getirdi.

    Doğan, "Southampton, Onuachu için 15 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Görüşmelerimiz sürüyor. Nicolas Pepe ve Mislav Orsic için de hocamızın raporunu bekleyeceğiz. Şubat ayından bu yana transferde çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Şu an itibarıyla 4 oyuncunun transferini bitirdik. Buna 3 ismi daha ekleyebiliriz. Bu hafta da bir futbolcu ile görüşeceğiz" dedi. Doğan, kulübün borcunun 4.5 milyar TL olarak açıklanmasıyla ilgili soruya ise "Aylık borçlar ödenmeseydi, takım çok farklı bir durumda olabilirdi. Ancak bu sıkıntılardan hiç hayıflanmadım, sadece takıma destek olunmasını istedim" cevabını verdi. Ertuğrul Doğan, altyapıdan taviz vermeyeceklerini de sözlerine ekledi.

    YABANCI HAKEME 'HAYIR' DEMEYİZ

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ziraat Türkiye Kupası finaline değinen Doğan, "Türk futbolunun 75 bin taraftarın önünde oynanacak olan bir karşılaşmaya ihtiyacı var. Yabancı VAR hakemi ve yarı otomatik ofsayt sistemi bu finalde olacak. Trabzonspor, yabancı hakem konusunda adaletin olduğu yerde. Yurt dışından iyi hakemler gelebilir ancak iyi hakemleri kim gönderir? Böyle maçlar için yabancı hakemlerin gelmesi mümkün, hayır demeyiz" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow