hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Thomas Tuchel'den maçın yıldızlarından Leroy Sane'ye eleştiri

    Thomas Tuchelden maçın yıldızlarından Leroy Saneye eleştiri
    expand
    KAYNAKFanatik

    Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid'e karşı takımının ilk golünü atan Bayern Münih'li Leroy Sane, hocası Thomas Tuchel tarafından maç sonunda eleştirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında dün gece Real Madrid'i konuk etti. Allianz Arena'da harika atmosferde oynanan karşılaşmada Thomas Tuchel'in öğrencileri, 24. dakikada Vinicius Junior'ın golüyle geriye düştü ve ilk yarıyı, taraftarı önünde 1-0 geride tamamladı.

    4 DAKİKADA İŞLER DEĞİŞTİ

    İkinci yarıya oldukça hızlı başlayan Bundesliga devi, 53. dakikada Leroy Sane'nin şık golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı. 57'de Harry Kane penaltıdan topu ağlara göndererek Bayern Münih'i 2-1 öne geçirdi. Maçın son anlarında ise bu kez penaltı kazanan takım Real Madrid oldu ve Vinicius Junior, topu ağlara gönderdi. Kalan kısa sürede başka gol sesi çıkmayınca takımlar sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

    TUCHEL'İN SANE ELEŞTİRİSİ ŞAŞIRTTI

    Allianz Arena'da oynanan dev mücadelede Leroy Sane, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alman kanat oyuncusu, kaydettiği golün yanı sıra etkili performansıyla alkış aldı. Ancak Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in maç sonunda Leroy Sane'yi eleştirmesi, Alman basını dahil herkesi şaşırttı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    'DAHA AGRESİF OLMASINI BEKLERDİM'

    Tuchel, haftalarca sakatlıkla uğraşan ve döndükten sonra formunu yükselten Sane hakkında, "Leroy burada altı ya da yedi hafta boyunca neredeyse sadece bireysel antrenman yaparak oynadı. Ondan bu akşam biraz daha kararlı vücut dili ve biraz daha agresiflik isterdim. Öözellikle de ilk yarıda bizim için biraz zor olan aşamada!" sözlerini sarf etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow