hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Beko - Onvo Büyükçekmece maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Fenerbahçe Beko - Onvo Büyükçekmece maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Basketbol Süper Ligi'nde heyecan Fenerbahçe Beko - Onvo Büyükçekmece maçı ile devam ediyor. Šarunas Jasikevicius yönetimindeki Fenerbahçe Beko, kendi evinde Özhan Çıvgın'ın ekibi Onvo Büyükçekmece ile karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı Fenerbahçe Beko 89-58 kazandı. Peki, Fenerbahçe Beko - Onvo Büyükçekmece maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2023-24 sezonu 30. hafta maçında Onvo Büyükçekmece Basketbol ile oynayacak. Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon oynadığı 29 maçta 24 galibiyet 5 mağlubiyet aldı. Onvo Büyükçekmece Basketbol ise bu sezon ligde oynadığı 29 maçta 13 galibiyet 16 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe Beko ligde oynadığı son maçta deplasmanda karşılaştığı Bursaspor'u 116-112 mağlup etmişti. Onvo Büyükçekmece ise kendi evinde ağırladığı Petkim Spor'u 96-94 mağlup etmişti.

    FENERBAHÇE - BÜYÜKÇEKMECE MAÇI SAAT KAÇTA?

    Fenerbahçe Beko - Onvo Büyükçekmece maçı 13 Mayıs Pazartesi günü (bugün) saat 18.00'da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak. Fenerbahçe Beko - Onvo Büyükçekmecemaçı beIN Sports tarafından canlı yayınlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow