hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    El-Vari̇s Ne Demek? El-Vari̇s Esması Türkçe Anlamı Ve Faziletleri...

    El-Vari̇s Ne Demek El-Vari̇s Esması Türkçe Anlamı Ve Faziletleri...
    expand

    El-Varis, her şeyin tek ve hakiki valisi olan anlamına gelen bir isimdir. El Varis isi Arapça kökenlidir ve Türkçeye Arapça dilinden gelmiştir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    El-Varis Ne Demek?

    Allah'ın (cc) 99 ismi vardır ve tüm isimlerinin anlamları farklı olduğu gibi faydaları da birbirlerinden farklıdır. El Varis ismi de 99 isminden biridir ve anlamı ile faydası diğer isimlerden farklı olur. Veraset kökünden gelmiş olan Varis ismi Arapça kökenlidir ve dilimize de Arapçadan geçmiştir.

    El Varis ismi ayrıca El Baki ismi ile de aynı anlama gelir. Kuralları ve nimetleri ile daim olan, ölümsüz hayat sahibi olan, her şeyin tek ve hakiki sahibi anlamlarına gelen El Varis ismi önemlidir. El Varis ismi ayrıca yer yüzünde ilk olan ve son kalacak olan anlamına da gelir.

    El-Varis Esması Türkçe Anlamı ve Faziletleri...

    El Varis isminin birden fazla anlamı bulunmaktadır. El Varis esması Türkçe anlamları arasında her şeyin varisi ve sahibi olan, daim, ölümüz ve kalıcı olan anlamları bulunur. El varis isminin bir diğer anlamı da yeryüzünde ilk olan ve son olarak kalacak olan şeklinde karşımıza çıkar.

    El Varis esması itibar ve mal, mülk sahibi olmak için okunması önerilen esmalardan biridir. Sıkıntısı bulunan, kendisini manevi olarak kötü hisseden kişiler de akşam ile yatsı arasında 1000 kere El Varis ismini okumalıdır. Güneş doğmadan önce El Varis isminin okunması hastalıklardan kurtulmak ve şifa bulmak için de önerilir.

    El-Varis Faydaları Nelerdir?

    Her gün 707 defa El Varis ismini zikreden ve zikretmeye devam eden kişiler uhrevi ve dünyevi işlerde nimetlere kavuşur, işleri de kolaylaşır.

    Hakkı olanları ve mirasını almakta zorluk çeken kimseler her gün 707 defa Ya Varis Celle Celaluhu esmasını zikrederse maksadı hasıl olur ve haklarını alırlar.

    Ya Varis Celle Celalühü şeklinde 5 vakit kılınan namazlardan sonra 707 kez zikredilmesi halinde rızık artar ve helal yoldan kazanç sağlanır.

    Eğer çocuğu olmayan biri 707 defa Ya Varis Celle Celaluhu zikrini yaparsa Allah'ın (cc) izni ile hayırlı bir evlat sahibi olur.

    İstekleri bulunan kişiler Ya Varis ismini zikrederlerse kötülüklerden uzak olurlar ve istekleri de Allah'ın (cc) izni ile kabul olur.

    El-Varis Esmasının Zikir Saati, Günü Ve Sayısı Nedir?

    El Varis ismi şerifinin zikir günü perşembedir. El Varis esmasının perşembe günleri müşteri vaktinde zikredilmesi de hayırlıdır. Bu esmasının zikir saati zühre vakti, zikir sayısı da 707'dir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA