hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    El-Müzi̇ll Ne Demek? El-Müzi̇ll Esması Türkçe Anlamı Ve Faziletleri...

    El-Müzi̇ll Ne Demek El-Müzi̇ll Esması Türkçe Anlamı Ve Faziletleri...
    expand

    El Müzil esmasının anlamı zillete düşürme gücü olan Allah (cc) demektir. Allah (cc) istediğini zelil eden, istediğine zillet veren ve insanlar arasında hakir edendir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    El-Müzill Ne Demek?

    El Müzill esmasının anlamı internet üzerinden araştırılmakta ve insanlar tarafından öğrenilmek istenmektedir. El Müzil anlamı bakımından kullarına zelal verme ve kullarını alçaltma gücünün yalnızca Allah'ta (cc) olduğu anlamındadır. Allah (cc) istediği zaman istediğini yüceltebileceği gibi istediği zaman da istediği kulunu alçaltır.

    El Müzil esmasının zikredilmesi Müslümanlar için çok hayırlıdır ve birçok faydası bulunur. Müslümanlar içlerinden geldiği zaman samimi bir şekilde esmaları zikrederlerse kalpleri nurlanır ve haramdan hep uzak olurlar.

    El-Müzill Esması Türkçe Anlamı ve Faziletleri...

    El-Müzill esmasının Türkçe anlamı istediğinin itibarını düşüren ve istediğini zillete düşürebilen şeklinde karşımıza çıkar. Tüm esmaları gibi El Müzill esmasının da birçok fazileti ve faydası bulunur. El Müzill esması Allah'ın (cc) kudretini ve gücünü anlatan bir esma olarak karşımıza çıkar.

    El Müzill esmasının zikredilmesi kişilerin düşmanlardan ve düşmanların kötülüklerinden korunmasına vesile olur. El Muzil esmasını Ya Müzil Celle Celaluhu şeklinde zikreden kişiler hem maddi hem de manevi olarak rahatlığa kavuşur.

    Ya Müzil esmasını zikreden kişiler düşmanlarını alt eder ve haksızlığa uğruyorsa bunlarda faydalı olur. Kulları yalnızca Allah (cc) zillete düşürebileceği için kötülük ve fesatlıklardan kurtulmak için El Müzil esmasının zikredilmesi hayırlıdır. Zorluklardan ve sıkıntılardan hızlı şekilde kurtulmak için de El Müzil esmasının zikredilmesi faydalı olmaktadır.

    El-Müzill Esmasının Faydaları Nelerdir?

    El Müzil esmasının El Müzill ya da Ya Müzill şeklinde zikredilmesi gerekir. Düşmanlardan ve kötülüklerden koruyan El Müzill esması kötülüğe sürükleyen insanlardan da uzak tutar. Genel olarak yapılan kötü işlerden uzaklaşılmasına vesile olan El Müzil esması tövbe etmek için vesile görülen bir esmadır. El Müzill esmasını zikreden kişiler haksızlıklardan kurtulur ve borçları varsa bu borçlarını da kısa sürede öder.

    El-Müzill Zikir Günü ve Sayısı Nedir?

    El Müzill esmasının zikir günü salı günü, zikir sayısı da 770 olarak bilinmektedir. Allah'ın (cc) kullarını istediği zaman alçaltabileceği ve istediği zaman yüceltebileceği anlamına gelen bu esmanın zikredilmesi çok hayırlıdır.

    El Müzik esmasını zikreden kişiler kötülüklerden korunur ve kötü insanlardan da uzak durur. Ya Müzil esması Kur'an'ın birçok ayetinde de geçen hayırlı bir isimdir. Kasas suresinin 76. ayetinde, Gaşiye suresinin 2. ayetinde ve Kasas suresinin 83. ayetinde El müzil esması geçer.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA