hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeni OMODA Pekin'de tanıtıldı  

    Yeni OMODA Pekinde tanıtıldı
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Chery Grubu çatısı altında yer alan OMODA yeniliklerini sergiledi

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Chery’nin çevreyi korumayı odak noktasına alan markası OMODA, Auto Chin Pekin fuarında ilk tamamen elektrikli modeli OMODA E5'i tanıttı.. Çevre dostu bir geleceğe ve küresel kalkınmaya destek oluyor!

    Küresel ölçekte ekolojik çevrenin korunması ve sürdürülebilir kalkınmanın uygulanması giderek daha fazla önem kazanıyor. Bu kapsamda, global bir marka olarak doğan OMODA, kurumsal sosyal sorumluluklarını yerine getirmekten asla taviz vermiyor. OMODA, bu yılın şubat ayında gerçekleştirilen OMODA E5'in lansmanında, İspanya'da deniz bitki örtüsünün korunmasını başlatmak için Uluslararası Doğayı Koruma Birliği (IUCN) ile ortaklık kurdu.

    Ayrıca yerel halka ekolojik fayda sağlayan “mavi karbon” politikalarının uygulanmasını kolaylaştırmak için İspanyol hükümetinin ilgili kurumlarıyla aktif olarak iş birliği yaptı. . Ekolojik çevreyi ve kamu refahını korumaya kararlı Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı'nda gerçekleşen O-UNIVERSE “GREEN OJ” kamu refahı platformu lansmanı, OMODA'nın sosyal sorumluluk ve çevre felsefesini yeni bir seviyeye taşıyarak, yeni enerjili otomotiv dünyasında markanın kararlılığını ortaya koydu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow