hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gaddar Korkut kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Gaddar Korkut kimdir İbrahim Çelikkol kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    NOW TV'de yayınlanan Gaddar dizisinin oyuncuları arasında yer alan Korkut karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Cuma ekrana gelen dizide Korkut merak uyandırdı. İşte Korkut hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Korkut karakteri, Gaddar dizisinin karakterleri arasında yer alıyor. Peki ama Gaddar dizisindeki Korkut kimdir? 

    Gaddar dizisi Korkut kimdir? 

    Gaddar dizisinde Korkut'u İbrahim Çelikkol canlandırıyor.  Zakkum Kardeşler’in büyük ağabeyi Korkut.

    İbrahim Çelikkol kimdir? 

    İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982 İzmit doğumlu.

    Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması, hayatında dönüm noktası oldu.

    Osman Sınav'ın çektiği ve 2008 yılında Show TV'de yayımlanan Pars: Narkoterör dizisinde "Başkomiser Şamil Baturay" rolünün verilmesi ile oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011-2012 yılları arasında Star TV'de yayımlanan İffet adlı dizide başrolde "Cemil" karakterini canlandırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    16 Şubat 2012'de gösterime giren sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013-2014 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Merhamet dizisinde Fırat Kazan'ı canlandırdı. 2014 yılında Star TV'de yayımlanan Reaksiyon dizisinde bordo bereli "Yüzbaşı Oğuz Ayaz" karakterini canlandırdı.

    Ayrıca bu karakter için gerçek bordo bereli astsubaylardan çok gerçekçi bir özel eğitim aldı. 2016 yılında FOX'ta yayımlanan Kördüğüm dizisinde "Ali Nejat" karakterini canlandırdı. Son olarak, 2018-2022 yılları arasında atv'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova adlı dizide "Hakan Gümüşoğlu" karakterini canlandırdı.

    Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow