hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aras Bulut İynemli'den Filenin Sultanları'na destek!

    Aras Bulut İynemliden Filenin Sultanlarına destek
    expand

    Filenin Sultanları, Antalya’da düzenlenen 2024 Voleybol Milletler Ligi’nde ilk maçını Japonya ile oynadı. Oyuncu Aras Bulut İynemli, milli sporculara destek için tribündeydi. 2024 Voleybol Milletler Ligi Antalya’da başladı. Filenin Sultanları, ilk maçını Japonya ile oynadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Antalya Spor Salonu'nda mücadelenin ilk setini Japonya 25-23'lik skorla kazandı. Konuk takım ikinci seti de 25-21 alarak durumu 2-0 yaptı. Bu bölümden sonra toparlanan Filenin sultanları 3. seti 25-23 ve dördüncü seti de 25-20 üstün geçerek skoru 2-2'ye getirdi. Ay-yıldızlılar final setinde rakibine 15-11, mağlup olunca Japonya mücadeleyi 3-2 kazandı.

    Bu sonuçla Filenin Sultanları'nın 22 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

    A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI KADROSU

    PASÖRLER: Cansu Özbay, Elif Şahin
    PASÖR ÇAPRAZLARI: Melissa Vargas
    SMAÇÖRLER: Hande Baladın, Ebrar Karakurt, İlkin Aydın, Derya Cebecioğlu, Tuğba İvegin
    ORTA OYUNCULAR: Zehra Güneş, Aslı Kalaç, Beyza Arıcı
    LİBEROLAR: Simge Aköz, Gizem Örge, Ayça Aykaç Altıntaş

     

    Filenin Sultanları'nı, Antalya’da düzenlenen 2024 Voleybol Milletler Ligi’nde ilk maçında Aras Bulut İynemli de yalnız bırakmadı.

    "GURUR DUYUYORUZ"

    Maçı ilgiyle takip eden ünlü oyuncu: “A Milli Kadın Voleybol Takımımız geçen sezon elde ettiği şampiyonluklarla bize büyük mutluluk ve gurur yaşattı. 2024 Voleybol Milletler Ligi’nde de güzel sonuçlar elde edeceklerine şüphem yok. Biz de onları bu akşam Japonya ile oynanan ilk maçta tribünlerden destekledik. Kadın voleybolcularımızla gurur duyuyoruz ve onların yanında olmaya devam edeceğiz. Kadın voleybolunda daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow