hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gölova'da fidan dikme etkinliği düzenlendi

    Gölovada fidan dikme etkinliği düzenlendi
    expand

    Gölova'da fidan dikme etkinliği düzenlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA)- SİVAS'ın Gölova ilçesinde "Bir Ağaç da Sen Dik" adı altında ağaç dikimi ve doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi.
    Gölova Kaymakamlığı, Gölova Eğitim, Kültür ve Kalkınma Vakfı, Vadi Gölova Konut Yapı Kooperatifi ve Ankara Gölova Derneğinin öncülüğünde düzenlenen "Bir Ağaç da Sen Dik" kapsamında fidan dikme ve doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı Halil Önge ve çok sayıda kişi katıldı.
    Kaymakam Karaosmanoğlu etkinlikte yaptığı konuşmada, "Aklımızın erdiği andan ölüme kadarki yaşam sürecimizde ağaç dikerek ve ormanları koruyarak gelecek nesillerimize daha temiz ve daha yeşil vatan toprakları bırakmak hepimizin en temel sorumluluklarından biridir. Her an soluduğumuz temiz hava, yani oksijen ağaçlar vasıtasıyla üretilmektedir. Bunun için doğamıza sahip çıkmalı, ağaç dikimine özen göstererek dikilen ağaçları da koruyup kollamalı, orman yangınlarına karşıda daha dikkatli olmalıyız. Ben herkesi böyle ağaç dikmeye davet ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
    Etkinliğe katılanlar, çam fidanlarını bir bir toprakla buluşturarak baraj çevresi boyunca doğa yürüyüşü yaptı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow