Yat iskeleye böyle çarpıp sürüklendi
Bodrum'da lüks bir yat süratle ilerlediği sırada belirlenemeyen bir nedenle bir siteye ait iskeleye çarptı. Çarptıktan sonra iskele demirlerinin üzerinde sürüklenen yat o sırada güvenlik kamerasınca da görüntülendi.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, iskeleyep çarpan lüks bir yat, iskele demirlerinin üzerinde sürüklendi; o anlar güvenlik kameralarınca görüntülendi.
Gündoğan Mahallesi'ndeki balıkçı barınağından sabah saatlerinde Didim'in Akbük mevkisindeki bir inşaata mimar ve mühendisleri taşıyan motor yat, turunu tamamladıktan sonra yeniden dönüşe geçti.
Gündoğan açıklarında hızla seyreden yat, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak sitelerin bulunduğu alana doğru yöneldi.
İçerisinde kaptan ve bir tekne çalışanının bulunduğu öğrenilen yaklaşık 15 metrelik motor yat, bölgedeki bir sitenin iskelesine çarparak durdu.
Teknenin iskeleye çarpıp iskele demirlerinin üzerinde sürüklendiği anlar bölgedeki bir sitenin güvenlik kameralarınca da görüntülendi. Yaşanan kazada yaralanan olmazken, motor yatta ve iskelede hasar meydana geldi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yeni Hafta ile Sıcaklıklar Artıyor: İstanbul’a Yağmur Uyarısı ve Toz Taşınımı Detayı
Eski eşini yakarak katletmişti, duruşma öncesi hayatını kaybetti
Mart ayı yağışı, 35 yılın en düşük seviyesinde
"Türk polisinden kaçılmaz" demişti: Son 1 yılda 3'üncü kez yakalandı!
Kapadokya'nın Peribacaları Arasında Klasik Araçlarla Yarış Keyfi