hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'de para sayma soruşturmasına iki şüpheli daha eklendi

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP'de para sayma görüntülerinin yankıları sürüyor. Soruşturma derinleşirken Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ile Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Peki iki isim hakkında kim ifadesinde ne söylemişti? Yanıtı CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Buğra Benlioğlu'nun haberinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'nin günlerdir konuştuğu para sayma görüntülerinde soruşturma derinleşti. 10 kişinin ifade verdiği kritik soruşturmaya Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ile Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de "şüpheli" sıfatıyla dahil oldu.

    CHPde para sayma soruşturmasına iki şüpheli daha eklendi

    Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın Danışmanı Melih Morsümbül, savcılıkta ifade veren isimler arasındaydı. Morsümbül ifadesinde; "Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç beni çağırdı. O sırada bana bir laptop çantası verdi. Çantanın içinde para vardı. Ben çantayı açıp ne kadar para var saymadım. Bana adresin yazılı olduğu bir kağıt verdi oraya gitmemi söyledi. Paralar sayılırken elimdeki çantadaki paranın 200 bin TL olduğunu duydum. Paraların nereden geldiğini ve nasıl temin edildiğini bilmiyorum" dedi. Bu sözler üzerine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHPde para sayma soruşturmasına iki şüpheli daha eklendi

    soruşturmaya şüpheli sıfatıyla dahil olan diğer yeni isim ise Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin oldu. Geçtiğimiz günlerde Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Onur Öksel de ifadeye çağrılmış, ifadesinde şunları söylemişti: "Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin beni yanına çağırdı. Avukatın ofise gittiğimde görüntülerde benim elimde bulunan çantayı bana verdi. O sırada odada muammer keskin de vardı. Çantayı elime aldığımda içinde para olduğunu biliyordum ama ne parası olduğunu götürme amacımı da bilmiyordum" ifadelerini kullandı. İki ismin kısa süre içinde Çağlayan Adliyesi'nde ifade vermesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow