PKK Afrin'de hastaneye saldırdı!
Terör örgütü PKK, Afrin'de hastaneye saldırdı. Tedavi gören 13 kişi hayatını kaybetti, saldırıda 27 kişi de yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı, PKK'ya ait hedeflerin ateş altına alındığını açıkladı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik saldırıya sert tepki gösterdi.
Terör örgütünün hedefinde bu kez hastanede tedavi gören hastalar vardı. Füze ve top atışları, şifa hastanesinin acil servisine isabet etti. 13 sivilin hayatını kaybettiği saldırıda 27 kişi de yaralandı. Yaralılar başka hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.
Saldırıya Türkiye'den peş peşe tepkiler geldi. Milli Savunma Bakanlığı, PKK'ya ait hedeflerin ateş altına alındığını açıkladı. Saldırı Rusya federasyonu tarafına da bildirildi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de sosyal medya hesabından paylaştı mesajını. "PKK insanlık düşmanı bir terör örgütü olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur" dedi. Teröre destek veren ülkelere de bir çağrısı vardı. DEAŞ'a karşı YPG/PKK terörünü desteklediğini söyleyen ülkelerin bu desteğe son verme zamanı gelmiştir ve dahi geçmektedir" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Rock'n Roll efsanesi hakkında bir garip iddia: Elvis Presley uzaylı mıydı?
Papa’nın cenaze törenine dünya liderleri akın edecek: Trump katılacak mı? Göçmen politikasını eleştirmişti...
ABD İç Güvenlik Bakanı Noem’in Çantası Restoranda Çalındı! Gizli Servis İçindeki Eşyalar İçin Harekete Geçti…
Dünya bu fotoğrafları konuşuyor! Vatikan, Papa Francis’in tabut içindeki görüntülerini paylaştı
Papa’nın ölümünün ardından kehanetler gündemde: 112 şifreli ifadede ‘yedi tepeli şehir’ detayı…