Uşak Üniversitesi'nde 22 akademisyen açığa alındı

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında 5 doçent, 8 yardımcı doçent, 4 öğretim görevlisi, 5 araştırma görevlisi ve 5 idari personelin daha açığa alındığını bildirdi.
31 akademisyen gözaltına alındı
Prof. Dr. Çelik, darbe girişiminin ardından üniversite bünyesinde yürüttükleri idari soruşturma hakkında açıklama yaptı.
Çelik, soruşturmada, 5 doçent, 8 yardımcı doçent, 4 öğretim görevlisi, 5 araştırma görevlisi ile 5 idari personelin açığa alındığını belirtti.
İlk etapta 6 doçent, 1 yardımcı doçent, 1 öğretim görevlisi ile 1 okutmanın açığa alındığını kaydeden Çelik, "Bugün itibariyle 11 doçent, 9 yardımcı doçent, 5 öğretim görevlisi, 5 araştırma görevlisi, 1 okutman ve 5 idari personel olmak üzere toplam 36 kişi FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındı. Büyük bir titizlikle sürdürülen çalışmamız devam ediyor. FETÖ ile mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.
SON DAKİKA
-
23. 47
Eminyet'ten, "Çıplak arama" ve "işkence" iddialarına yalanlama
-
23. 41
Bayburt'ta 'öğrenci yurdunda cinayet' iddiası yalanlandı
-
23. 28
Doğum yardımı başvuruları başladı
-
23. 07
Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e tepki: 'Bazı şeyler gayretimize dokunuyor'
-
22. 43
Instagram'a "16 yaş" kısıtlaması ne anlama geliyor?
-
22. 38
SON DAKİKA | ABD Başkanı Trump: Vergileri durdurdum
EN ÇOK OKUNANLAR
Görüntüler çok konuşulmuştu! Polat çiftine yönelik uyuşturucu soruşturmasında Adli Tıp Kurumu raporuna ulaşıldı
Oğlunun katilleri ile yüzleşti! Annenin sözleri yürek yaktı
Yazılımcıya Kanlı İnfaz: Cesedi Parçalanıp Havalandırmaya Saklandı!
TİGEM PERSONEL ALIMI KADRO VE KONTENJAN DAĞILIMI: TİGEM işçi alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır?
Diyarbakır’daki ‘kız kaçırma’ kavgasında 9 yaralıdan 1'i öldü; gözaltı sayısı 20'ye çıktı