hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika! İstinye'de bir AVM'de yangın çıktı

    KAYNAK DHA

    İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yangın, saat 20.50'de Sarıyer Pınar Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinin -4'üncü kat otopark alanında park halindeki 48 AHH 244 plakalı cipte, henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına ilk müdahale alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri tarafından yangın tüpleriyle yapılırken AVM'deki vatandaşlar ve çalışanlar tahliye edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri söndürülen cipte soğutma çalışmaları yaptıktan sonra yangının çıkış nedenine ilişkin incelemelerde bulundu. Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

    Son dakika İstinyede bir AVMde yangın çıktı

    VALİLİKTEN AÇIKLAMA

    Çıkan yangınla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada; "20.04.2024 günü saat 20.50 sıralarında Sarıyer İlçesi Pınar Mahallesi’nde bulunan İstinyepark Alışveriş Merkezi’nin otopark bölümünde yangın çıkmıştır. Yangın, AVM görevlileri tarafından söndürülmüş olup, olayda ölen ya da yaralanan olmamıştır. Olay yeri itfaiye ekipleri tarafından kontrol edilmiş olup, yangının çıkış sebebi, itfaiyenin incelemesi sonrasında belirlenecektir." denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son dakika İstinyede bir AVMde yangın çıktı

    "NEFES ALMAK MÜMKÜN DEĞİLDİ"

    CNN Türk Haber Programları Müdürü Onur Akhan "Herhangi bir tahliye anonsu yapılmadı, insanlar kendileri çıktılar. Nefes almak mümkün değildi, elbette büyük bir panik yaşandı.Şimdi içerideki duman tamamen tahliye edildi. İnsanlar yeniden içeri alınmaya başlandı." bilgisini paylaştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow