hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika... Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sona erdi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi saat 14.50'de Beştepe'de kabul etti. Görüşme 1 saat sürdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir araya geldi. Saat 14.50'de başlayan görüşme Beştepe'de sona erdi.

    MASADA HANGİ KONULAR VAR?

    Görüşmenin içeriğine ilişkin son bilgileri CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan aktardı:

    Bu yılın 3. görüşmesi. Bir önceki görüşme çok yakın tarihte 29 Nisan'da MHP lideri Bahçeli'nin Beştepe'deki evinde gerçekleşmişti. Bugünkü görüşmenin adresi ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi...

    Masada elbette gündemdeki kritik başlıklar var. Geçtiğimiz görüşmede iki lider seçim sonuçlarını ele almıştı. Bu görüşmede yine genel ekonomik görünümle birlikte terörle mücadele, yeni anayasa süreci gibi meseleleri ele almaları bekleniyor.

    Son dakika... Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sona erdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Terörle mücadele önemli. Zira Türkiye önümüzdeki süreçte Irak'ın kuzeyinde bazı bölgeleri güvenli hale getirebilmek için kapsamlı bir operasyon başlatmaya hazırlanıyor. Bu bağlamda atılabilecek adımlar iki lider arasında müzakere edilecek, görüşülecek.

    Enflasyonun düşürülmesi ve alım gücünün yükseltilmesi için özellikle dar gelirli ve emekliler bağlamında atılabilecek yeni adımlar ne olacak? Bu soruya da cevap aranması bekleniyor.

    Son olarak yeni anayasa diyelim. Zira Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür ÖZel ile de bir araya gelmişti. İki lider yeni anayasaya dair süreç hakkında değerlendirmelerde bulunmuştu. Önümüzdeki günlerde Meclis'te devam edecek yeni anayasa görüşmelerinin kapsamına ilişkin ve oluşabilecek yeni anayasa sürecindeki takvime dair değerlendirmelerin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından yapılması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow