Patates eyleminde Erdoğan'a hakaret iddiası

Adana'da fiyatı düşük olduğu gerekçesiyle dün yola patates dökerek eylem yapan üreticilerden 10'u, Cumhurbaşkanına hakaret ettikleri ve polisin görevini engelledikleri iddiasıyla gözaltına alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Merkez Seyhan ilçesi Büyükdikili Mahallesi'nde dünkü eylemin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, üreticilerden Şaban, Eray, Mehmet ve İslam Kaltar ile Mehmet Çilingir, "Cumhurbaşkanı hakaret", Mustafa, Erdinç, Esat, İsa Kaltar ve Ahmet Koca da "Polise görevini yaptırmama" iddiasıyla gözaltına alındı.
Polisten eylem yapan çiftçiye yumruk
Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve Nöbetçi 6. Sulh Ceza Mahkemesine sevk edilen zanlılardan Şaban ve İslam Kaltar hakkında adli kontrol altına alınmaları ve konutlarını terk etmemeleri kararı verildi, diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi