Ömer Çelik'ten Tahir Elçi açıklaması

Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği, bir polisin şehit olduğu çatışmanın ardından hükümetten ve muhalefetten arka arkaya açıklamalar geldi.
Diyarbakır'daki çatışma kamerada
DHA muhabiri olay anını CNN TÜRK'e anlattı
Ölümünden dakikalar önce "çatışma istemiyoruz" demişti
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Tahir Elçi'ye ve şehit polise rahmet diledi.
Diyarbakır'da çıkan çatışmada Baro Başkanı sayın Tahir Elçi hayatını kaybetti. Bir polisimiz de şehit oldu..
— Ömer Çelik (@omerrcelik) November 28, 2015
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Tahir Elçi'ye yönelik menfur saldırıyı kınıyorum. Kendisine ve şehit olan polisimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı polislerimize, Anadolu Ajansı muhabirine ve diğer vatandaşlarımıza şifa diliyorum" dedi.
Tahir Elçi öldürüldü!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu da, yazılı açıklamayla tepkisini duyurdu.
"Büyük üzüntü ve endişe içindeyiz" diyen Bekaroğlu, cinayetin Türkiye'nin içine çekildiği karanlığın bir sonucu olduğunu ifade etti.
Erdoğan: "Tahir Elçi öldü, 1 polisimiz şehit oldu"
"CHP olarak olayın takipçisi olacağız. Hükümetten olayın en kısa sürede aydınlatılmasını, katil ya da katillerin ve arkasındakilerin adalete teslim edilmesini talep ediyoruz" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi