ÖDP üyesi Bahadır Grammeşin bıçaklı saldırıda can verdi

ÖDP ve Haziran üyesi Bahadır Grammeşin dün akşam Kadıköy'de uğradığı bir bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.
26 yaşında olan ve İstanbul ’da yaşayan Bahadır Grammeşin, özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim görevlisi olarak çalışıyordu. Grammeşin ayrıca Eğitim Sen'e de üyeydi.
ÖDP’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Partilimiz, devrimci genç kardeşimiz Bahadır Grammeşin’i kaybettik… cenaze bilgileri hakkında detayları daha sonra aktaracağız”denildi.
Birleşik Haziran Hareketi’nin açıklamasında ise “ÖDP üyesi ve Birleşik Haziran Hareketi emekçisi Bahadır Grammeşin’i kaybettik. Yoldaşlarına, dostlarına ve ailesine başsağlığı diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Saat 19:00’da Kadıköy’de
Hem ÖDP hem de Haziran Hareketi, Bahadır Grammeşin için bu akşam saat 19:00’da karanfillerle Kadıköy Çarşı Kilise Meydanı’nda toplanma çağrısı yaptı.
Türkiye'nin Anneleri: "7 Bölgeden 7 Annenin 7 İnanılmaz Hikayesi"
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Minik Kübra Naz yeniden duyabiliyor! Çalınan biyonik kulağının yenisine kavuştu
Covid, Felç, Kalp Krizi, MS... 4 yıl içinde başına gelmeyen kalmadı!
Elinde Türk bayrağı ile polis helikopterini selamlayan kadına plaket
Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor
İstanbul’a Kış Gibi Hava: 7 Nisan’da Yağış ve Karla Karışık Yağmur Bekleniyor