Mardin'de 3 mahallede sokağa çıkma yasağı

Mardin'in Artuklu ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilecek operasyonlar nedeniyle 3 kırsal mahallede sokağa çıkma yasağıilan edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Valilikten yapılan açıklamada, Artuklu'da kırsal alanda faaliyet yürüten terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, teröristlerce kullanıldığı değerlendirilen sığınak ve barınakların bulunarak tahrip edilmesi amacıyla operasyon düzenleneceği bildirildi.
Operasyonların yürütüleceği bölgede yaşayan vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilçeye bağlı Ahmetli, Aytepe ve Yaydere mahallelerinde ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtilen açıklamada, söz konusu yasağa uyulmasının vatandaşların can ve mal güvenlikleri açısından önem taşıdığı kaydedildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AB'de hesaplar değişti! Türkiye vurgusu: 'İhtiyaçları var'
İmamoğlu'na sahte diploma soruşturmasında yeni gelişme! Abdulkadir Selvi yazdı
AVM'de korku dolu anlar! 3 yaşındaki Elif'e köpek saldırdı
Oturduğu evi ateşe verdi! Hastaneye kaldırıldı
SON DAKİKA | Dikkat! Tarih belli oldu: Kar ve sağanak geri geliyor: İstanbul, Ankara, İzmir...