Manisa'da tecavüz ettikleri köpeği ağaca asıp öldürdüler

Tekirdağ'da 4 gün önce bir köpeğin araba arkasına bağlanıp sürüklenmesinin ardından hayvanlara işkenceye ilişkin bir haber de Manisa'dan geldi. Yunusemre ilçesinde bir köpek ağaca asılarak öldürülmüş halde bulundu. Bunu yapanların köpeğe tecavüz ettikten sonra asarak öldürdükleri düşünülüyor.
Arabaya bağlanan köpek metrelerce sürüklendi
Hayvanlara işkence haberine bir yenisi de Manisa'dan eklendi. Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde bir köpek ağaca asılarak öldürülmüş halde bulundu. Köpeğin öldürülmeden önce bunu yapanların tecavüzüne uğradığı düşünülüyor.
Köpeğe işkence eden sürücü yakalandı
Hayvanı o şekilde görenler hemen polise ve zabıtaya haber verdi. Zabıta ekipleri köpeği asılı olduğu yerden indirdi ve gömmek üzere hayvan barınağına götürdü.
Manisa Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Reyhan Erbirliler, köpeğe tecavüz edildiğini düşündüklerini söyledi. Erbirliler şunları söyledi:
"Köpeğin asılma şekli tecavüz edildiğini düşündürüyor. Çevrede de peçete parçaları var. Hayvanda yaralar var. Çocuk tecavüzlerinin yaşandığı bir yerde bunu yapanı bulsalar bile kabahatler kanunundan ceza yazacaklar. Biz yine de olayın araştırılması için Orman ve Su İşlerine Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne şikayet dilekçemizi vereceğiz. Manisa Valiliği'ne dilekçe yazacağız. Böyle bir şeyi yapan insanlarla aynı yerde yaşamaktan dolayı büyük üzüntü duyuyoruz."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İSTANBUL’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'un 21 ilçesinde elektrik kesintisi!
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi
Sırrı Süreyya Önder: Kamyon şoförlüğü de yaptı çıraklık da! İşçi, yazar, sinemacı...