Komşuları haber alamayınca gerçek ortaya çıktı

Sivas't 56 yaşında oldukları belirlenen Faruk Durgut ve Sevil Durgut çiftinden bir süre haber alınamayınca komşuları balkondan eve girdi. Yatakta ölü bulunan çiftin sobadan sızan karbonmonoksit gazından veya tükettikleri bir gıdadan zehirlenmiş olabilecekleri ihtimali üzerinde duruluyor.
Sivas'ın Gemerek ilçesinde bir çift, evlerinde ölü bulundu. Sızır beldesi Köprübaşı Mahallesi'nde ikamet eden Faruk Durgut (56) ve eşi Sevil Durgut'tan (56) bir süredir haber alamayan komşuları, balkondan eve girdiklerinde çifti yataklarında hareketsiz yatarken buldu.
Sobadan zehirlenen çift yaşamını yitirdi Bilgi verilmesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri, Durgut çiftinin öldüklerini belirledi. Faruk ve Sevil Durgut'un cenazeleri, incelemenin ardından Gemerek Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Çiftin, sobadan sızan karbonmonoksit gazından veya tükettikleri bir gıdadan zehirlenmiş olabilecekleri ihtimali üzerinde duruluyor. Yaklaşık 35 yıldır evli olan ve 3 çocukları bulunan çiftin, kış döneminde başka bir ilde yaşayan kızlarının yanında kaldıkları, yeni yaptırdıkları evlerine kısa süre önce geldikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
6,2'lik depreme hamamda yakalandı! Peştamalla sokağa fırladı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
İletişim Başkanlığı'ndan "deprem anında yapılmayacaklar" paylaşımı
Son Dakika Deprem Haberleri... İstanbullular Sokaklara Döküldü!
Son Dakika Deprem... İstanbul açıklarındaki depremde, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak da sallandı