Kayınvalidesine hediye verip elini öpünce davalık olmaktan kurtuldu

Trabzon’da kayınvalidesini telefonla arayarak tehdit ve hakarette bulunduğu iddia edilen damat, kayınvalidesiyle elini öpüp, hediye verince davalık olmaktan kurtuldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Trabzon'un Arsin ilçesinde meydana gelen olayda, kayınvalidesi Hava Aydınlı’ya (51) telefonda hakaret ve tehditte bulunan damat Veli Yakup (19), hakkında kayınvalidesi şikayetçi olununca Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatıldı.
Uzlaştırmacı görevlendirildi
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosunca tarafları uzlaştırmak üzere bir uzlaştırmacı görevlendirildi. Kayınvalide ve damadı bir araya getiren uzlaştırmacı, taraflarla müzakerelere başladı.
Özür diledi ve elini öptü, şikayetten vazgeçti
Müzakereler sonrasında uzlaşmayı kabul eden kayınvalide, damadının kendisinden özür dileyerek hediye alması ve elini öpmesi sonucu uzlaşarak damadı hakkındaki şikayetinden vazgeçti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
6,2'lik depreme hamamda yakalandı! Peştamalla sokağa fırladı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
İletişim Başkanlığı'ndan "deprem anında yapılmayacaklar" paylaşımı
Son Dakika Deprem Haberleri... İstanbullular Sokaklara Döküldü!
Son Dakika Deprem... İstanbul açıklarındaki depremde, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak da sallandı