HSYK 956 hakim ve savcıyı adayını mesleğe kabul etti

HSYK Üçüncü Dairesi, 956 adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayının mesleğe kabulüne karar verdi. Öte yandan, HSYK Birinci Dairesince yayımlanan kararnamelerle, adli ve idari yargıda bin 418 hakim ve cumhuriyet savcısının görev yeri değişti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
HSYK'nın internet sitesinde, meslek öncesi eğitimlerini başarıyla tamamlayıp mesleğe kabullerine karar verilenlerin listesi yayımlandı.
Söz konusu 956 hakim ve savcı adayının görev yerleri 7 Eylül Çarşamba günü Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek kura töreniyle belirlenecek.
Bin 418 hakim ve savcının görev yeri değişti
Öte yandan, HSYK Birinci Dairesince yayımlanan kararnamelerle, adli ve idari yargıda bin 418 hakim ve cumhuriyet savcısının görev yeri değişti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI 2025: Başvuru tarihleri, şartları ve kadro dağılımı!
Otomobilinin yanında ölü bulunmuştu... TikTok fenomeni Meltem'in ölümünde flaş gelişme!
Ece'nin ölümünde soru işaretleri: Paylaşımlardaki rakamların sırrı ne? Babanın korkunç şüphesi! Ormandan biri mi götürüp geri getirdi?
Öldürülen Sevcan'ın babası, evliliğine izin vermediği için kızıyla 3 ay küs kalmış
SON DAKİKA... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! DİKKAT: Soğuk havalar geri dönüyor