HDP, Muş'ta toplu oy kullanma iddiasıyla itirazda bulundu

HDP Muş İl Başkanlığı genel seçimlerde toplu oy kullanıldığı iddiasıyla İl Seçim Kurulu'na itirazda bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Resmi olmayan sonuçlara göre 7 Haziran günü yapılan seçimlerde HDP 142 bin 862 oy ile 2, AK Parti ise 48 bin 269 oy ile 1 milletvekili çıkardı.
HDP İl Başkanlığı, Hasköy ilçesindeki seçimlerde toplu oy kullanma iddiası ile ilgili olarak İlçe Seçim Kurulu'na itirazda bulundu.
Bu itirazın reddedilmesinin ardından HDP'liler bu kez İl Seçim Kurulu'na başvurdu.
Seçimlere HDP'den 3'üncü sıra milletvekili adayı olarak giren ancak seçilemeyen Avukat Mensur Işık, yine itiraz kararı çıkması halinde Yüksek Seçim Kurulu'na başvuracaklarını bildirdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ece'nin ölümünde soru işaretleri: Paylaşımlardaki rakamların sırrı ne? Babanın korkunç şüphesi! Ormandan biri mi götürüp geri getirdi?
Öldürülen Sevcan'ın babası, evliliğine izin vermediği için kızıyla 3 ay küs kalmış
SON DAKİKA... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! DİKKAT: Soğuk havalar geri dönüyor
Randevulaşarak kavgaya giden 19 yaşındaki genç bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti
Irak'taki depremde sınır köyünde 20 evde hasar oluştu