Güngören'deki cinayette önemli gelişme

İstanbul Güngören'de dün gece kimliği belirsiz 2 kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden 2 kişiden birinin üzerindeki kimlik sahte çıktı.
Olay sırasında araçtan inerek kaçan kişinin ise polise verdiği ifadesinde, “Beni otomobile yeni almışlardı. Bir anda silahlar patlamaya başladı. Niye yaptılar bilmiyorum" dediği öğrenildi.
2 KİŞİ ÖLDÜRÜLMÜŞ, 1 KİŞİ KAÇMIŞTI
Güngören'de kimliği belirsiz 2 kişi, dün gece saat 22.30 sıralarında cadde üzerinde beyaz renkli bir otomobili durdurarak, içindeki 3 kişiye kurşun yağdırmış, olayda otomobilin içindeki 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de inip kaçmaya çalışırken öldürülmüştü. Araçta bulunan üçüncü kişi ise yaya olarak kaçmayı başarmıştı.
Silahlı saldırganlar da çıkan karmaşadan faydalanarak bölgeden uzaklaşmıştı.
ÖLENLERDEN BİRİNİN KİMLİĞİ SAHTE ÇIKTI
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, öldürülen kişilerin üzerinde Fırat Kızıltay ve Emrah Sasa adına düzenlenmiş 2 kimlik bulunduğunu tespit etti. Ancak yapılan incelemede, "Fırat Kızıltay" adına düzenlenmiş kimliğin sahte olduğu belirlendi. Bu kişinin gerçek adının Serdar Dinar olduğu ve tehdit suçlamasıyla daha önce polis ekipleri tarafından yakalandığı öğrenildi.
"NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM"
Öte yandan, otomobilden inip kaçarak izini kaybettiren üçüncü kişi ise polise verdiği ifadesinde olayın neden gerçekleştiğini bilmediğini söyledi.
Bu kişinin, ifadesinde, “Beni otomobile yeni almışlardı. Dolaşıyorduk. Bir anda silahlar patlamaya başladı. Ne olduğunu bilmiyorum. Otomobilden inerek oradan kaçtım. Çok korktum" dediği öğrenildi.
Emniyet yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, şüphelilerin yakalanması ve olayın nedeninin ortaya çıkarılması için çalışmaların devam ettiğini söylediler.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi
Sırrı Süreyya Önder: Kamyon şoförlüğü de yaptı çıraklık da! İşçi, yazar, sinemacı...
HABER... Nabzı 2 kez durdu: Ameliyatı 12 saat sürdü! Sırrın Süreyya Önder yoğun bakımda