Fransa'da bomba alarmı! Okul boşaltıldı

Fransa'da bir okul, internet üzerinden bir kişinin öğrencilere yönelik tehdit içerikli mesaj yayımlaması sonrası boşaltıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Fransa'nın başkenti Paris'in kuzeydoğusundaki Compiegne şehrinde bir okul binası bombalı saldırı tehdidi üzerine boşaltıldı.
Oise Bölgesi Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, tehdit içerikli bir mesajla ilgili ihbar üzerine okulda bulunan iki bin öğrencinin tahliye edildiği ve okulda herhangi bir bomba unsuruna rastlanmadığı belirtildi.
Açıklamada ihbarın sosyal medyada "FrechJihad93-6" isimli bir kullanıcının yayımladığı tehdit içerikli mesaj sonrası yapıldığı, mesajda "Allah'ın izniyle uzaktan kumandalı küçük bombalar hazırladım" ifadesinin kullandığı belirtildi.
Valiliğin açıklamasında tehdit mesajını yayımlayan kişinin bulunması için adli soruşturma başlatıldığı bilgisine yer verildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bungalovda gizli kamera skandalı... Tek tek kontrol edilecek
İSTANBUL’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'un 21 ilçesinde elektrik kesintisi!
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi