hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA HABERİ: Eski cinayet polisi Berzeg'in ölümünü anlattı: Köpeği Tina'yı görünce 'cinayet' dedim

    KAYNAKCNN TÜRK

    Ünlü ekonomist Korhan Berzeg'e ne oldu? Türkiye, 320 gündür bu soruya yanıt arıyor. Evine 3,5 kilometre ötede bulunan kemiklerin Berzeg'e ait olduğu DNA testiyle anlaşıldı. Korhan Berzeg'in öldüğü artık kesin ancak nasıl ve neden öldüğü hala belirsiz. İlk kemiklerin bulunduğu yere 250 metre uzakta Berzeg'in kafatası bulundu. Adli Tıp'ta incelemeye alınan kafatası, Berzeg'in ölüm nedeni üzerindeki sır perdesini aralayacak. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, emekli Cinayet Polisi Savaş Kurtbaba ile konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Korhan Berzeg'in köpeği Tina'nın 74 gün sonra eve dönmesine dikkat çeken emekli Cinayet Polisi Savaş Kurtbaba, şunları söyledi:

    "TİNA'YI GÖRÜNCE 'CİNAYET' DEDİM"

    Ben bu köpeği gördükten sonra bu olay 'cinayet' dedim. Çünkü 74 gün bu hayvan yok. 74 gün sonra geliyor, alınan dışkı testinde doğal yollarla beslendiği raporlanıyor. Doğada beslenmiyor, birileri Tina'ya baktı. 

    SON DAKİKA HABERİ: Eski cinayet polisi Berzegin ölümünü anlattı: Köpeği Tinayı görünce cinayet dedim

    "AİLE ARASINDA ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI İDDİASI VAR"

    Burada çalışmalar yaptım ben. Kendi bölgesindeki, kendi alanındaki insanlar genelde konuşmazlar ama komşu ilçelerde konuşanlar oldu. Onlar da bize en yakın akrabalarından biriyle ilgili, 'Bunu çözün, bu iş bitti' diyorlar. Aralarındaki bir husumetten bahsediyor herkes. Kanlıca'da bunlara ait olan bir araziye bir müteahhidin girdiğini, müteahhidin bina yapacağını fakat Korhan Berzeg'in buna izin vermediğini, bunun için aile arasında bir sıkıntı olduğunu söylüyorlar. Bunu kolluk kuvvetleri zaten araştıracaktır, ben iddia olarak söylüyorum ama bu köpeğin 74 gün sonra gelip dışkı testinde doğal yollarla beslenmiş olması, olayın bir cinayet olduğunun kriteridir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow