Erdoğan- Trump görüşmesi sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ABD Başkanı Trump ile gerçekleştirdikleri ikili ve heyetler arası görüşmelere ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "PKK ve DAEŞ başta olmak üzere terör örgütleriyle mücadele masaya yatırılırken, FETÖ terör örgütüne yönelik atılabilecek adımlar görüşülmüştür" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika Birleşik Devletleri (ABD) resmî ziyareti vesilesiyle Vaşington’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray'da gerçekleştirdikleri ikili ve heyetler arası görüşmelerin içeriğine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Görüşmeler kapsamında Türkiye-ABD ilişkilerinin stratejik öneminin vurgulanarak, ekonomi, ticaret ve savunma alanlarında atılacak adımların değerlendirildiğini aktaran Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, “PKK ve DAEŞ başta olmak üzere terör örgütleriyle mücadele masaya yatırılırken, FETÖ terör örgütüne yönelik atılabilecek adımlar görüşülmüştür. Temaslar sırasında Suriye ve Irak'ta yaşanan gelişmeler kapsamlı bir şekilde ele alınmıştır” açıklamasını yaptı.
Erdoğan: FETÖ konusundaki beklentilerimizi de görüşeceğiz
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Kış uykusundan uyanıp köye inen ayıyı köpekler kovaladı
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Yeni Hafta ile Sıcaklıklar Artıyor: İstanbul’a Yağmur Uyarısı ve Toz Taşınımı Detayı
Eski eşini yakarak katletmişti, duruşma öncesi hayatını kaybetti