hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı ile görüştü

    Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı ile görüştü
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefon diplomasisine devam ediyor. Erdoğan son olarak, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile görüştü. Görüşmede, Türkiye ile Romanya ikili ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ele alındığı öğrenildi.

    İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'NDAN GÖRÜŞME DETAYLARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

    İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ile Romanya ikili ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ele alındı.

    İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ile Romanya ikili ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ele alındı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör başta olmak üzere küresel ve bölgesel meydan okumalar karşısında NATO ülkelerinin güvenlik ve çıkarlarına hizmet edecek, İttifak'ın birliğini güçlendirecek, dayanışma ruhunu koruyup zenginleştirecek, NATO'nun savunma ve güvenlik bağlantılı istişarelerdeki asli rolüne öncelik verecek bir genel sekreterin seçilmesi gerektiğini ifade etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow