Erdoğan geldi, muhalefet ne ayağa kalktı, ne de alkışladı!
TBMM'deki yemin törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Kurul'a gelişinde CHP, MHP ve HDP sıralarından ayağa kalkan milletvekili olmadı. İHA-DHA
Haberin Devamı
/

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 25. Dönem Milletvekilleri Ant içme törenine katılmak üzere TBMM'ye geldi.
/

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı TBMM'ye gelişinde 25. Dönem milletvekillerinin ikinci en yaşlısı Seyyit Eyyüpoğlu karşıladı.
Haberin Devamı
/

25. Dönem Milletvekilleri Ant İçme Töreni başladı.
/

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 25. Dönem Milletvekilleri Ant İçme Töreni'ni izlemek üzere TBMM'ye geldi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı makam arabasından inişinde ikinci en yaşlı Seyyit Eyyüpoğlu karşıladı.
/

Cumhurbaşkanı Erdoğan tören kıtasını selamladıktan sonra TBMM'deki yerini aldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Kurul salonuna girişinde CHP, MHP ve HDP sıralarından hiçbir milletvekili alkışlamadı ve ayağa kalkmadı.
/

TBMM Başkanı Deniz Baykal'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı takdimi sırasında da sadece AK Partili milletvekilleri alkışladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

AK Partili vekiller Erdoğan'ı ayakta karşıladığı sırada aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in de bulunduğu muhalefet liderleri ve milletvekilleri, vekil sıralarında oturarak ayağa kalkmadı.
/

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemin töreni başlamadan önce Mustafa Kemal Atatürk için yapılan 1 dakikalık saygı duruşunun ardından TBMM'den ayrıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı